Säpinää remake-rintamalla: kasaritoimintaa uuteen kuosiin


John Carpenterin Säpinää Chinatownissa kiinnostaa The Rockia eli Dwayne Johnsonia. X-Men: First Class- ja Thor-rainoja käsikirjoittaneet Ashley Miller ja Zack Stentz puuhaavat uutta versiota Gary Goldmanin ja David Z. Weinsteinin kirjoittamasta elokuvasta, jonka jotkut nykyään laskevat kulttiteosten joukkoon. The Rock on huhujen mukaan halukas näyttelemään uuden elokuvan pääosaa.

Kyseinen rooli, jonka alkuperäisessä elokuvassa tekee Kurt Russell (Pako L.A:sta, Death Proof), on kuin monen lihaksikkaan näyttelijän unelmarooli: rekkakuski Jack Burton on karski jätkä, joka joutuu vastakkain kiinalaismafian ja voimallisen velhon kanssa Chinatownissa. Kiipeli alkaa Carpenterin elokuvassa Burtonin kiinalaisystävän morsiamen sieppauksesta, mutta ei ole varmaa seuraako uusi käsikirjoitus tätä kaavaa.

The Rock on ilmaissut alkuperäisen leffan olevan yksi suosikeitaan. Näyttelijä on astunut myös tuotantopuolen tehtäviin saadakseen Säpinää Chinatwonissa -uusintaversion tulille. 20th Century Fox, joka omistaa alkuperäisen elokuvan oikeudet, ei kuitenkaan ole vielä kommentoinut asiaa julkisesti.


Kuva: 20th Century Fox

Lähdet: The Wrap

R. Isoviita 02.06.2015 klo 13:25

Uusimmat uutiset