Evil Dead -miehet uuden kauhuaiheen parissa

31.10.2014 08:15

Hämähäkkimies– ja Evil Dead -elokuvien ohjaaja Sam Raimi puuhaa uutta kauhuelokuvaa. A Man in the Dark -nimellä liikkuva projekti kertoo ryhmästä nuoria, jotka ryöstelevät ihmisten koteja puhtaiksi arvotavarasta. Erään äveriään mutta sokean miehen talouteen iskettyään ryöväriryhmä huomaa kuitenkin joutuneensa vastakkain vaarallisen psykopaatin kanssa.

A Man in the Dark on tarkoitus tuottaa Raimin Ghost House Pictures -yhtiössä, mutta elokuvan ohjaajan pestissä Raimia ei luultavasti nähdä. Kulttikauhuilu Evil Dead -elokuvan uutta versiota yhdessä Raimin kanssa tehnyt Fede Alvarez (kuvassa vas.) toimii Collider-sivuston mukaan tämänkin elokuvan ohjaajana. Sen lisäksi Alvarez vastaa elokuvan käsikirjoituksesta yhdessä Rodo Sayaguesin kanssa, joka hänkin on tuttu mainitun kulttielokuvan uudesta versiosta.

Nyt aloitetusta projektista päätellen urugualaiskaksikko Alvarez ja Sayagues onnistui jopa Raimin näkökulmasta Evil Dead -remakellaan niin hyvin, että yhteistyötä kannattaa jatkaa. A Man in the Darkin tuotantoportaassa vaikuttaa Raimin ohella alkuperäisen Evil Dead -sarjan tuottaja Rob Tapert. Elokuvan julkaisuaikataulu on vielä avoinna, kuten myös se, aikovatko nämä herrat yhä jatkaa tulevaisuudessa Evil Deadin lämmittelyä uudelleen.

Kuva: BVI Finland/ Evil Dead

Lisää luettavaa