Kadonneen näyttelijättären ruumiin epäillään löytyneen


32-vuotias näyttelijätär Misty Upham (kuvassa vas.) on ollut kadoksissa 6.10. asti. Mm. draamaelokuvassa Perhe - August: Osage County ja pientä sivuosaa Quentin Tarantinon westernissä Django Unchained näytellyttä Uphamia on etsitty sekä poliisin että hänen perheensä toimesta. CNN:n mukaan Uphamin etsintätiimi löysi joitakin tunteja sitten washingtonilaisen esikaupunkialueen tienpenkalta ruumiin, jota ei ole virallisesti tunnistettu Misty Uphamiksi, mutta samalta paikalta löytynyt käsilaukku ja henkilöllisyystodistus viittaavat siihen, että kyseessä olisi kadonnut näyttelijätär.

Näyttelijättären isä on todennut EW:n mukaan, ettei hän usko tyttärensä tehneen itsemurhaa, kuten jotkut uutissivustot ja lehdet ovat kirjoittaneet. Hän on kertonut tyttärensä uran olleen hyvällä mallilla, mutta myös tämän sairastaneen bipolaarista mielenhäiriötä, johon kuuluu rajujakin mielialanvaihteluita. Samasta sairaudesta ovat ilmaisseet kärsivänsä brittikoomikko Stephen Fry ja Tähtien sodan prinsessa Leiana tunnettu Carrie Fisher.

Teini-iästä asti näytellyt Upham on esiintynyt useimmiten Amerikan alkuperäisväestöä edustavissa rooleissa oman syntyperänsä takia. Hän voitti maansa naisjournalistien jakaman parhaan tulokkaan EDA-palkinnon sekä Amerikan Indian Film Festivalin jakaman parhaan naissivuosapalkinnon vuonna 2008 elokuvasta Frozen River. Lisäksi viime vuonna julkaistu Perhe - August: Osage County toi hänelle ja muille elokuvan keskeisille näyttelijöille sekä ehdokkuuksia että yhden voiton parhaan näyttelijäryhmän kategoriassa eri tahoilta, mukaan lukien elokuvanäyttelijöiden killalta.


Lisäys 18.10.2014: Esikaupunkialueelta löytynyt vainaja on washingtonilaisen kuolinsyyntutkijan kautta vahvistettu Misty Uphamiksi. Uutistoimisto Reuters kertoo, että poliisi ei epäile tapaukseen liittyvän rikosta. Vaikka alueen poliisi oli saanut Uphamin asunnolta itsemurha-aikeista kielivän puhelun, virkavalta ei jostakin syystä pystynyt tavoittamaan Uphamia ajoissa. Näyttelijättären perhe arvelee yhä, että Upham olisi pudonnut kuolemaansa vahingossa, sillä samassa maastossa on moni muukin livennyt kuolemaansa yllättäen.


Lähteet: CNN, EW, E!Online, TMZ, IMDB

Kuva: The Weinstein Co./ August: Osage County

R. Isoviita 17.10.2014 klo 08:51

Uusimmat uutiset

Tuorein Spider-Man-leffa tekee kovaa tiliä edelleen

Tekijöillä tähtäimessä myös muuta.

R. Isoviita

Johnny Deppillä on uusi rooli

Hollywoodin ulkopuolella.

R. Isoviita

Näyttelijäkonkarilla on idea Jokeri-elokuvaa varten

Willem Dafoelle on soviteltu Batman-pahiksen roolia fanikunnan puolesta.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...