Hemsworth palaa pullistelemaan

27.6.2014 07:20

Parin vuoden takainen Lumikki ja metsästäjä -leffa on saamassa jatkoa, mutta ei ohjaaja Rupert Sandersin käsissä. Kansansadun ei-pikkulapsille sovitettu tulkinta keräsi maailmanlaajuisesti peräti yli 400 miljoonaa dollaria, joten jatko-osan tekeminen on ollut odotettua. Jatkon luotsaaja on viimeisiä neuvotteluja vaille sovittu, ja hän on mm. elokuvat Rita Hayworth – avain pakoon ja Vihreä maili ohjannut Frank Darabont.

Lumikin ja metsästäjän jatko-osa ei alustavien tietojen mukaan enää keskity Lumikkiin, eikä hahmoa nähdä välttämättä jatkossa ollenkaan. Twilight-tähti Kristen Stewart, joka näytteli modernisoitua sankaritarta ensimmäisessä osassa, ei näin ollen ole hänkään palaamassa noiduttuun metsään. Spekulaatiot kytevät, johtuuko sekä ohjaajan vaihtuminen että Lumikin mahdollinen tarinasta poistaminen ohjaaja Sandersin ja Stewartin aiemmin saamasta juorujulkisuudesta, mutta Universal-studion virallinen kanta ei tähän ole viitannut.

Uusi leffa pitää fokuksessaan Chris Hemsworthin (Thor) näyttelemän karskin metsästäjän. Niinpä jatko-osa tulee kantamaan luultavasti nimeä The Huntsman (Metsästäjä). Myös Charlize Theronin pahan kuningattaren on huhuttu palaavan kuvioihin kyseisessä leffassa. Metsästäjä nähdään valkokankailla näillä näkymin vuonna 2016.

 

Lähteet: Deadline, Cinemablend, DigitalSpy

Kuva: UPI

Lisää luettavaa