Jackmanille ja Phoenixille tarjolla pahisroolit

19.12.2013 09:55

Casting-ympyröistä kuuluu kiinnostavia uutisia: Varietyn ja Colliderin mukaan Hugh ”Wolverine” Jackmania havitellaan Warner Brosin tulevaan Peter Pan -sovitukseen. Samat lähteet myös tietävät kertoa, että hiljaiselonsa jälkeen uraansa ansiokkaasti elvyttänyt Joaquin Phoenix haluttaisiin niin ikään Warner Brosin juuri tekeillä olevaan Batman vs. Superman -rainaan. Kummallekin näyttelijälle olisi tyrkyllä messevä pahisrooli.

Niin toiminnan kuin musikaalienkin puolella kyntensä näyttänyt Hugh Jackman alkoi kiinnostaa Warner Bros -studiota, kun sen Peter Pan -version merirosvoksi pyydetty Javier Bardem päätti sivuuttaa kyseisen projektin. Jackmanille tarjolla oleva osa ei ole kapteeni Koukku, vaikka puhe onkin leffan yhden pääpahiksen pestistä. Mikäli neuvottelut australialaistähden kanssa onnistuvat, hän tulee näyttelemään Koukun edeltäjää, pahamaineista Blackbeardia (ts. Mustapartaa). Pan-leffan nimihenkilöksi etsitään tuntemattomampaa kasvoa.

Joaquin Phoenix, joka eläytyy nörttiromantiikkaan tuoreessa Her-elokuvassa, on aiemmin järjestään kieltäytynyt sarjakuva-aiheisista osista. Tämä ei kuitenkaan ole lannistanut Warner Brosia ja Batman vs. Superman -ohjaaja Zack Snyderiä, vaan he kalastelevat urheasti vakuuttavaa nimeä Ben Affleckin Batmanin ja Henry Cavillin Teräsmiehen vastapeluriksi. Tarjotun roolin tarkempi kuvaus on vielä paljastamatta suurelle yleisölle, mutta on syytä olettaa, että kyseessä voisi olla Teräsmiehen arkkivihollinen, Lex Luthor.

 

Kuva: Finnkino (Les Misérables, 2012)/Future Film (The Master, 2012)

Lisää luettavaa