Jackmanille ja Phoenixille tarjolla pahisroolit


Casting-ympyröistä kuuluu kiinnostavia uutisia: Varietyn ja Colliderin mukaan Hugh "Wolverine" Jackmania havitellaan Warner Brosin tulevaan Peter Pan -sovitukseen. Samat lähteet myös tietävät kertoa, että hiljaiselonsa jälkeen uraansa ansiokkaasti elvyttänyt Joaquin Phoenix haluttaisiin niin ikään Warner Brosin juuri tekeillä olevaan Batman vs. Superman -rainaan. Kummallekin näyttelijälle olisi tyrkyllä messevä pahisrooli.

Niin toiminnan kuin musikaalienkin puolella kyntensä näyttänyt Hugh Jackman alkoi kiinnostaa Warner Bros -studiota, kun sen Peter Pan -version merirosvoksi pyydetty Javier Bardem päätti sivuuttaa kyseisen projektin. Jackmanille tarjolla oleva osa ei ole kapteeni Koukku, vaikka puhe onkin leffan yhden pääpahiksen pestistä. Mikäli neuvottelut australialaistähden kanssa onnistuvat, hän tulee näyttelemään Koukun edeltäjää, pahamaineista Blackbeardia (ts. Mustapartaa). Pan-leffan nimihenkilöksi etsitään tuntemattomampaa kasvoa.

Joaquin Phoenix, joka eläytyy nörttiromantiikkaan tuoreessa Her-elokuvassa, on aiemmin järjestään kieltäytynyt sarjakuva-aiheisista osista. Tämä ei kuitenkaan ole lannistanut Warner Brosia ja Batman vs. Superman -ohjaaja Zack Snyderiä, vaan he kalastelevat urheasti vakuuttavaa nimeä Ben Affleckin Batmanin ja Henry Cavillin Teräsmiehen vastapeluriksi. Tarjotun roolin tarkempi kuvaus on vielä paljastamatta suurelle yleisölle, mutta on syytä olettaa, että kyseessä voisi olla Teräsmiehen arkkivihollinen, Lex Luthor.


Kuva: Finnkino (Les Misérables, 2012)/Future Film (The Master, 2012)

Z.E 19.12.2013 klo 09:55

Uusimmat uutiset

Ghostbusters Afterlife 2 – mitä leffasta tiedetään jo?

Haamuista ei ole päästy vieläkään eroon.

R. Isoviita

Steven Spielbergillä on UFO-teoria

Myös tieteiselokuvistaan tunnettu tekijä.

R. Isoviita

James Gunn ohjaa tulevan Superman-seikkailun – paljasti tunteikkaan yksityiskohdan

Ohjaajan DC-toimia ei ole otettu vastaan pelkästään ilolla.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...