Kauhuperhe Addams tekee paluuta

Halloweenin kunniaksi: Gomez, Morticia, Wednesday, Pugsley ja Fester ovat heräämässä henkiin jälleen. Kyseessä on sarjakuvataiteilija Charles Addamsin jo 1930-luvulla luoma tummanpuhuva perhe, joka nykyään muistetaan ehkä parhaiten 1990-luvun kauhukomedioista The Addams Family - perhe Addams ja Addams Family 2. Variety kertoo tuoreeltaan, että leijonalogostaan kuulu MGM-yhtiö suunnittelee tämän goottihenkisen poppoon tuomista uudelleen valkokankaalle animaationa.

Alkujaan New Yorker -lehdessä hauskuuttanut perhe Addams on kokenut monta inkarnaatiota vuosien varrella, yhtenä viimeisimmistä The Addams Family -nimeä kantava Broadway-musikaali vuodelta 2010. Uuden animaation käsikirjoittajaksi valikoituneella Pamela Pettlerillä ei ole tiettävästi silti muuta linkkiä aiempiin versioihin kuin ohjaaja Tim Burton, joka aikoi jo pari vuotta sitten tehdä Addamsien kauhuperheestä mustavalkoisen stop motion -animaatioelokuvan. Pettler oli yksi Burtonin Corpse Bride -animaatiomusikaalin käsikirjoittajista.

Ottaen huomioon Burtonin nykyiset kiireet - ensi vuodeksi tähdätty taiteilijadraama Big Eyes, nuorisokirja Miss Peregrine's Home for Peculiar Children pohjalta luotava raina sekä mahdollisesti myöhemmin myös kauhukomedia Beetlejuicen jatko-osa - hän tuskin osallistuu tähänkään Addams-projektiin. Toistaiseksi elokuvan ohjaajan pesti on siis yhä vapaana. Kuka tavoittaisi siinä ominaisuudessa alkuperäisen sarjakuvaperheen hämärän humoristisuuden parhaiten, onkin polttava kysymys. Myöskään elokuvan ääninäyttelijöistä ei ole vielä tietoa.


Kuva: The Addams Familyn jäseniä 1960-luvulta. © 1966

Z.E 01.11.2013 klo 08:34

Uusimmat uutiset

Netflix kasvattaa leffa-arsenaaliaan

Suoratoistojätti pukkaa ulos leffoja tiheämpään kuin vuodessa on viikkoja.

R. Isoviita

Elokuvamaailman paha poika, huuruisen Enter the Voidin ohjaaja, avautui elämänmuutoksestaan

Gaspar Noé on tunnettu rajuista kuvauksistaan.

R. Isoviita

Netflix iski jarrua Roald Dahlin lastenkirjan leffaversioinnille

Tilanne Englannissa ei näytä hyvältä.

R. Isoviita

Robert Pattinson myös toiseen Batman-elokuvaan?

Ohjaajan ja näyttelijän välillä on huhuttu olevan kitkaa.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...