The Little Death (2014)

- Tunnetaan myös nimillä:
- A Funny Kind of Love
- Josh Lawson
- Josh Lawson
- Alan Dukes, Ben Lawson, Bojana Novakovic, Damon Herriman, Erin James, Josh Lawson, Kate Box, Kate Mulvany, Kim Gyngell, Lachy Hulme , Lisa McCune, Matthew Sunderland , Patrick Brammall, Paul Gleeson, Tasneem Roc, T.J. Power, Zoe Carides
- Australia
- Kielet:
- englanti
IsoVauva
08.03.17 klo 23:08
Muutamasta erillisestä tarinasta koostuva elokuva, joka käsittelee parisuhteita. Leffan pariskunnilla on isoja ja pieniä ongelmia seksin ympärillä johtuen erilaisista fetisseistä, joita he eivät uskalla partnereilleen kertoa. Näihin kuului mitä ihmeellisimpiä, kuten nukkuvan ihmisen katselu ja itkevästä miehestä kiihottuminen. Tietenkään tällainen siveyden sipuli kuten minä ei ollut näistä aiemmin kuullut, mutta en usko että kukaan muukaan...
Näistä fetisseistä tarina repi suurimmat huumorinsa vähän vaihtelevalla menestyksellä. Raiskauksesta fantasioivan pariskunnan tarina oli ihan huvittava, vaikka kyseiselle aiheelle nauraminen vähän kyseenalaista onkin. Puolestaan itkevästä miehestä kostuva nainen oli suorastaan raivostuttavan kauhea, joka manipuloi miestään miten tahtoi itkun toivossa. Vastenmielinen hahmo.
Viimeinen, kuuroja käsittelevä stoori oli kaikkein sympaattisin ja lämpimin. Jätti hyvän mielen.
Tarinat sidotaan löyhästi ja laiskasti yhteen, mutta se ei tuonut niihin mitään lisäarvoa. Sen olisi voinut jättää kokonaan tekemättäkin.
Leffa on australialainen, joten se erottui mukavasti Hollywoodin ihmissuhde draamojen harmaasti massasta. Kielenkäyttö oli vapaampaa ja seksistä puhuttiin sen oikeilla nimillä, vaikka pidemmällekin oltaisiin voitu mennä.
Ihan raikas tuulahdus tässä ummehtuneessa genressä, mutta ei tarjoile mitään sen suurempia fiiliksiä.
Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu