Robocop 2 (1990)

Alkuperäinen nimi: RoboCop 2
Tieteistoimintatrilleri sijoittuu tulevaisuuden Detroitiin, jonka suuryritys OCP on syössyt sekasorron valtaan. Miljoonakaupungin poliisivoimat ovat lakossa, ja kansalaisten tuvallisuus on ainoastaan RoboCopin (Peter Weller) käsissä. Toinen toistaan tiukempia vaaratilanteita aiheuttaa myös yleistyvä superhuume Nuke, jonka tuotannon alkulähteille RoboCop pyrkii.
- Tunnetaan myös nimillä:
- RoboCop 2 (vhs)
- Irvin Kershner
- Edward Neumeier, Frank Miller, Michael Miner, Walon Green
- Belinda Bauer, Daniel O'Herlihy, Gabriel Damon, Nancy Allen, Peter Weller, Tom Noonan
- USA
- Kielet:
- englanti
Saman kategorian TOP-leffoja
Suosituksia

Uytp7
Tähtääjä

afterman
Liian aliarvostettu ysärileffa mun mielestä toimii erittäin hyvin tämä leffa lopullinen arvosana on 4.5
Arvostelut
Tarjoilee pelkkiä jäännepaloja ykkösosasta – tuliasein ja (huonoin) tehostein käristettynä.
Arsi T. Elokolikko 08.02.2007 01:27
Jos ykkösosa ei ollut loistava, niin tämä oli vielä vähemmän loistava.
Vieras 24.10.2003 16:03
Jää auttamattomasti klassikon varjoon
Criiticco 11.03.2003 17:47
Uytp7
Tähtääjä
16.02.17 klo 20:45
Koko nuken sai nukettaa taivaan tuuliin, eihän tässä ollut oikein mitään järkeä. Kun nimikkosankarikin noin vain katoaa ruudulta miltei puoleksi tunniksi niin eihän tässä todellakaan oltu uutta mestariteosta tekemässä. Onneksi avausosasta tutut hahmot, edelleen sangen onnistunut toiminta, parit huulenheitot sekä robocopin omat psyyketuskailut hinaavat kokonaisuuden joten kuten pinnalle.
afterman
02.01.17 klo 17:39
JuhoTsu
10.02.16 klo 15:42
Hirvittävä jatko-osa legendaariselle ja todella hyvälle RoboCopille.. Efektit ovat aivan kamalan näköiset ja Robocop 2 robotin "kasvot" jotka ovat tv-ruudussa on ihan todella kamalat kanssa ja muutenkin koko elokuva on todella kamalan näköisesti tehty. Juoni on huono ja muutenkin koko elokuva on kyllä surkeasti toteutettu. Olisi pitänyt jättää katsomatta.
Kivilärvi
20.07.15 klo 02:16
Robocop 2 on pahasti aliarvostettu. Siitä tulee mieleen Texas Chainsaw Massacre 2, jonka tekijät tajusivat, etteivät voisi ikinä saavuttaa alkuperäisen tasoa, joten he pistivät koko homman läskiksi tarkoituksella. Robocopin toinen tuleminen ei ole samalta ohjaajalta, mutta tyyliä apinoidaan paikoitellen tyydyttävästi. Parhaimmillaan Ropocop 2 on todella hauska, mutta siltä puuttuu rakenne.
Pelimies
09.02.15 klo 16:36