Lara Croft Tomb Raider: Elämän lähde (2003)

Alkuperäinen nimi: Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life
Yllätyksiä tulviva seikkailu etenee kolmella mantereella Kreikasta Hongkongin kautta Keniaan. Arkeologi ja seikkailija Lara Croft jäljittää nyt Britannian tiedustelupalvelun pyynnöstä legendaarista Pandoran lipasta tehdäkseen tyhjiksi suuruudenhullun tiedemiehen Jonathan Reissin (Ciaran Hinds) tuhoisat suunnitelmat. Aisaparikseen Croft kiinnittää entisen rakastettunsa, taitavan mutta epäluotettavan palkkasoturin Terry Sheridanin (Gerard Butler).
- Ensi-ilta: 15.08.2003
- Jan de Bont
- Dean Georgaris, James V. Hart, Steven E. de Souza
- Angelina Jolie, Chris Barrie, Ciarán Hinds, Djimon Hounsou, Gerard Butler, Noah Taylor, Simon Yam, Til Schweiger
- USA, Saksa, Japani, Iso-Britannia, Alankomaat
- Kielet:
- englanti, mandariinikiina
Aiheeseen liittyvät uutiset
Angelina Jolie oli vähällä sivuuttaa kuulun roolinsa
Ennen vuoden 2018 Tomb Raider -elokuvaa tarinan nimikkosankaria näytteli Angelina Jolie. Jolie, joka nyt markkinoi uutta toimintaleffaansa Those Who Wish Me De... Lue loput
Angelina Jolie haluttiin myös uuteen Tomb Raider -leffaan, mutta näin siinä kävi
Videopelileffa Tomb Raider pyörii nyt Suomenkin elokuvateattereissa, mutta muinaisaarteita metsästävää Lara Croftia näyttelee siinä Angelina Jolien sijasta ru... Lue loput
Saman kategorian TOP-leffoja
Suosituksia

Joku

Nosfecoff

afterman
Samanlaista paskaa kun eka leffa no ens vuonna tulee uus tomb raider leffa ruotsalais kaunottaren siivittämänä.
Joku
05.01.20 klo 20:21
Siinä missä pystyn nauttimaan ensimmäisen osan tahattomasta huumorista ja käppä-äksönistä (suureksi osaksi nostalgian takia), ei tää jatko-osa tarjoa mulle mitään. Toiminta vedetään vielä enemmän överiks, mutta jotenkin se alkaa vaan vituttaan typeryydellään, vaikka sen pitäis viihdyttää. Tässä kiteytyy se 2000-luvun taitteen meininki, kun extreme-urheilu oli kaikista cooleinta maailmassa. Oikeesti jäi vaan puuttuun, että Lara Croft olis skeitannu vaikka pyramidia alas vielä. Hohhoijjaa.
Helvetin huono elokuva.

Nosfecoff
06.08.18 klo 21:01
Uskomattoman kurjan pelielokuvan jatko-osa on ankea, mutta elokuvalliselta laadultaan silti kymmenkertaisesti parempi, näyttävämpi, idearikkaampi ja katselukelposempi kuin edeltäjänsä. Lisäksi siinä on Butlerin Gerry ja saksalaissuosikki Schweiger. Se ei ole hyvä muttei myöskään kelvoton. Se kelpaa jotenkuten.
afterman
18.12.17 klo 22:01
Keräilijä
09.10.17 klo 14:14
Ensimmäiseen osaan verrattuna tämä oli jopa keskivertoa huonompi. Tietyllä tapaa jopa tyhmällä tavalla suunniteltu elokuva ei antanut ainakaan minulle juuri mitään iloa.

dbgirl
23.05.16 klo 15:41
Viime osalta toivoin enemmän toimintaa, no nyt sitä sain mutta se vähäinenkin tolkku mitä ensimmäisessä osassa oli, loisti nyt täysin poissaolollaan. Viihdytti tämä kyllä. Olen sitä ennenkin sanonut, mutta on aina hyvä heti leffan alussa tehdä selväksi millainen leffa on kyseessä ettei sitten pety. Jo leffan alussa Angelina Jolie vetää haita turpiin, joten sitä tietää mitä on tulossa. Meno tulee siis olemaan auttamattoman hölmöä.
Vaikka tarpeeksi viihdyttävä leffa olikin kyseessä, oli tämä tylsempi kuin edellinen osa vaikka meno oli hurjempaa. Lopun se synkkä metsä tai mikä olikaan oli kyllä kivan pelottava.
Edellinen sivu | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Seuraava sivu