Ensin on sanottava, että vuosiin ei ole tehty yhtään kunnollista trilleriä. Kaikki kun ovat muistuttaneet enemmän tai vähemmän toisiaan.Paholaisen lammen kohdalla voisi myöskin tuumia että “oh, not good”.
Mitä vielä! Paholaisen lampi on käsittämättömän vähälle huomiolle jäänyt, toimiva ja kiintoisa jännäri. Jollei siinä vielä ole hyviä syitä tsekata, niin Tara Reidin ja Kip Parduen palvojat, vauhdilla alennuskoreja penkomaan.Juoni voi tuntua aluksi melko ohuelta, mutta sillä on oma särmänsä jolla yksinkertainen juoni saadaan kulkemaan kuin pendolino konsanaan.
Julianne (Reid) on vauraan suvun enemmän kuin kaunis tytär, jonka vanhemmat odottavat jo avioituvan.Julianne menee seurapiiriprinssin sijaan naimisiin täysin symppiksen kaverin, Mitchin (Pardue) jolla on enemmän kuin hämärä menneisyys.Vielä enemmän hämmennystä Juliannessa herättää Mitchin kohdevalinta häämatkalle. Syrjäinen mökki saaressa, keskellä järveä, joka sijaitsee kaukana korvessa.
Julianne suostuu pikku eräretkelle, ja aluksi nuori pari nauttii saarella olostaan ihan kympillä, mutta pian alkaa Mitchin luonteesta alkaa paljastua kokonaan uusia ja rajumpia puolia joita Julianne ei olisi osannut vielä alttarilla aavistaa…
Paholaisen lampi on ihan oikeasti hyvä leffa. Kuten tuli mainittua, ei juoni mitenkään spesiaali ole, mutta tässä on syitä mikä saa tämän leffan eroamaan muista “serkuistaan”. Näyttelijöistä sen verran että Tara Reid vetää ihan kivan suorituksen, mutta Kip Pardue räjäyttää pankin. Hän osaa mainiosti esittää miestä, joka vajoaa hitaasti psykoosin ja raivon syvään kuoppaan. Tykkäsin myös kaiken jännityksen keskelle sijoitetuista hmm…ehkä vähän yliampuvista romanttisista kohdista. Mutta eipä tuo mitään.
Paholaisen lampi on Joel Viertelin paras veto pitkiin aikoihin. Leffa on todella katsomisen arvoinen, jollei muuten niin tarkastakaa Tara Reidin ja Kip Parduen roolisuoritukset.
nimimerkki: Movie Myers