Ei tavoita ykkösen tai edes kakkosen reipasta henkeä, vaan yrittää jotain uutta ja epäonnistuu.

4.6.2004 14:18

Arvioitu elokuva

Ohjaajat:
Käsikirjoittajat:
Alkuperäinen nimi:Child's Play 3
Valmistusvuosi:1991
Pituus:90 min

Child’s Play on ehtinyt jo kolmanteen osaansa. Valitettavasti tämä kolmonen onkin jo sarjan huonoin osa. Se ei tavoita ykkösen tai edes kakkosen reipasta henkeä, vaan yrittää jotain uutta ja epäonnistuu.

Andy (Whalin) on jo ehtinyt 16 vuoden ikään ja Chucky lähtee taas hänen peräänsä. Tällä kertaa miljöönä toimii sotilaskoulu, jonne Andy on päätynyt. Voisi uskoa, että tästä mijööstä saisi irti paljon, mutta ohjaajan takia kaikki vähänkin mielenkiintoinen muuttuu nopeasti tylsäksi. Child’s Play 3:n pahin vika on se, ettei se ole saanut hyvää ohjaajaa. Nyt sillä on tuollainen turha tusinaohjaaja, jolla ei ole mitään lahjoja ja joka ei selvästikkään ole edes halunnut nähdä vaivaa tämän elokuvan eteen. Näyttelijät eivät päätä huimaa.

Justin Whalin on tylsähkö, mutta menettelee verrattuna muihin näyttelijöihin. Tosin kaksi näyttelijää erottuu joukosta edukseen, nimittäin Andrew Robinson ja Brad Dourif. Hellraiserista tuttu Robinson esittää mainiosti sotilaskoulun parturia ja Dourif on loistava tappajanukke Chuckyn äänenä. Child’s Play 3 on roskaa, mutta Dourifin ja Robinsonin ansiosta elokuva ei ole täysin toivoton kliseekimppu.

Muuten, Child’s Play 3 on saanut jostain syystä K18 merkinnän, vaikka se on lähempänä K15 elokuvaa.

nimimerkki: Ash

Arvosteltu: 04.06.2004

Lisää luettavaa