Guillermo del Toron seuraava leffa saa eeppisiä mittasuhteita – mutta ei niin kuin ensin kuvittelisi

1940-luvun film noir -raina Painajaiskujan uudempaa versiota tekevälle Guillermo del Torolle (kuvassa) ja hänen tiimilleen tuli keväällä kiire. Kun covid19-virusepidemia alkoi todella painaa päälle, myös he joutuivat tekemään kovia ratkaisuja elokuvan kuvausten kannalta.

Oscar-palkitun ohjaajan mukaan Nightmare Alley -leffan jatkaminen pantiin jäihin jo ennen kuin koko ala pysähtyi - ja vieläpä kesken sen merkittävän kohtauksen kuvaamisen. Sitä del Toro kuvailee pelastukseksi, sillä hänen käsityksensä mukaan kukaan elokuvan näyttelijöistä tai muista tekijöistä ei sairastunut pelättyyn tautiin. Itse elokuvalle asia tietenkin oli ikävämpi, sillä siitä ei ole vielä kuvattu kokonaista puolikastakaan.

Cate Blanchettin, Bradley Cooperin, Rooney Maran ja Ron Perlmanin tähdittämä Nightmare Alley ei tietenkään jää tekemättömäksi, sillä elokuvan kuvausten on tarkoitus jatkua jälleen syksyllä. Täyttä varmuutta asiasta ei ole, sillä tilanne elää - esim. viime viikon aikana Yhdysvalloissa koronavirustartuntojen määrä kasvoi ennätyksellisen suureksi (57 000 uutta tartuntaa). Nightmare Alley -kuvaustiimi valmistautuu kuitenkin tulevaan jopa eeppisiin mittasuhteisiin venyneillä aseilla: del Toron mukaan heillä on apunaan 80-sivuinen ohjeistus, kuinka elokuvan kuvaaminen voi jatkua turvallisesti.


Lähteet: Collider, Indiewire

Kuva: Gage Skidmore

R. Isoviita 03.07.2020 klo 14:46

Uusimmat uutiset

Casino Royalen Bond-kaunotar ja tuotantoyhtiö riitelevät miljoonista

Eva Green on sittemmin vaikuttanut mm. Penny Dreadful -sarjassa.

R. Isoviita

Säveltäjämestari Andrew Lloyd Webber avautui Cats-flopista

Leffa jäi isosti miinukselle.

R. Isoviita

La La Land -ohjaaja täräytti tiskiin poikkeuksellisen hienon kännykkävideon

Damien Chazellen lyhytelokuva nähtävissä ilmaiseksi.

R. Isoviita

Game of Thrones -tähti solmi sopimuksen näytelmäroolinsa elokuvaversiosta

Peter Dinklage palaa klassikkohahmon osaan.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...