Prinsessa Dianasta tehdään jälleen elokuvaa – Kristen Stewart nappasi pääroolin

Sydänten prinsessaksikin kutsuttu prinsessa Diana on päätynyt kokoillan elokuvan aiheeksi jo 2013, mutta monille tämä leffa oli pettymys. Naomi Wattsin tähdittämää leffaa moitittiin mm. Seattle Timesissä unohdettavaksi ja Sunday Timesin kriitikko arveli rainan käsikirjoituksen löytyneen jonkin auton tavaratilasta. Nyt prinsessa Dianasta tehdään uutta elämäkertaelokuvaa.

Sen puikoissa on chileläissyntyinen Pablo Larraín, joka tunnetaan myös presidentti Kennedyn lesken elämää kuvanneesta leffastaan Jackie. Uuden Diana-elämäkertaelokuvan nimenä on Spencer, ja se keskittyy niin ikään käännekohtaan päähenkilönsä historiassa. Locke- ja Eastern Promises -elokuvat kirjoittaneen Steven Knightin käsikirjoituksessa Dianaa seurataan niiden päivien ajan, kun hän päätti erota prinssi Charlesista.

- Yleensä prinssi saapuu ja löytää prinsessan, pyytää hänet vaimokseen ja hänestä tulee lopulta kuningatar. Se on satua. Kun joku päättää olla tulematta kuningattareksi ja sanoo mieluummin menevänsä ja olevansa oma itsensä, se on iso valinta, satu kääntyy ylösalaisin. […] Se on tämän elokuvan ydin, Larraín kertoo Deadlinelle antamassaan haastattelussa.

Spencerin pääosassa nähdään Kristen Stewart. Entinen Twilight-tähti on viime vuosina tehnyt useita poikkeuksellisia rooleja. Larraínin mukaan Stewart valittiin osaan, koska siihen tarvittiin näyttelijää, joka pystyy olemaan sekä hyvin salaperäinen että hyvin herkkä mutta lopulta myös hyvin vahva. Spencerin kuvausten on tarkoitus alkaa vuoden 2021 alussa.


Lähde: Deadline

Kuva: Ingenious Media/ Seberg, 2019

R. Isoviita 17.06.2020 klo 23:52

Uusimmat uutiset

Näyttelijälegendan rasististen puheiden takia vaaditaan isoja muutoksia

John Waynen sanomisia pureksitaan yhä.

R. Isoviita

Ohjaaja Joss Whedonille syytteitä kelvottomasta käytöksestä

Kuoppaisen tien kokenut Justice League jälleen osana kohua.

R. Isoviita

Jurassic Park pomppasi yllättäen listakärkeen jälleen

Elokuvateatterien listoilla lukuisia merkkileffoja.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...