The Invisible Man rikkoi 100 milj. dollarin rajapyykin

Universal-studion klassisen kauhuleffahahmon uusin tuleminen on osoittautunut onnistuneeksi. The Invisible Man, jossa naispääosassa nähdään myös The Handmaid's Talesta tuttu Elisabeth Moss, on saanut maailmanlaajuisesti jo yli 100 milj. dollarin lipputulot. Tähän elokuva ylsi alle kahdessa viikossa, ja sen teatterikierros jatkuu yhä.

Vuoden 2017 flopanneen The Mummy -versioinnin jälkeen näyttääkin vaihteeksi siltä, että Universalin uudemmilla kauhuelokuvilla voi sittenkin olla tulevaisuutta. The Invisible Manin taustalla yhdessä Universalin kanssa toiminut Blumhouse Productions on aloittelemassa jo uutta kauhuelokuvaa. Myös sen hirviöhahmo, Dracula, on Universalin tallista tuttu klassikkomonsteri, joskaan Universalin ei ole mainittu olevan ainakaan tässä vaiheessa projektissa vielä mukana.

Toistaiseksi vailla virallista nimeä olevan Dracula-tuotannon pariin on kiinnitetty ohjaaja Karyn Kusama, joka tunnetaan mm. elokuvastaan Jennifer's Body. Vampyyritulkinnan käsikirjoittajiksi on puolestaan nimetty Kusaman kanssa aiemminkin yhteistyötä tehnyt kaksikko Matt Manfredi ja Phil Hay.


Lähteet: Variety, The Wrap, CinemaBlend

Kuva: Universal/Dracula, 1931

R. Isoviita 11.03.2020 klo 06:10

Uusimmat uutiset

Marvel-ohjaaja valaa uskoa faneihin viivästysten keskellä

Useat elokuvat ovat saaneet uuden ensi-iltapäivän pandemian takia.

R. Isoviita

Odotitko Indiana Jonesin paluuta tai The New Mutantsia? Disney päivitti julkaisukalenteriaan

Hattu pysyy telineessä, mutantit kätköissään.

R. Isoviita

Amerikkalaisstudio tarjoaa leffafriikeille erityisnäytöksiä verkossa

Focus Features aloittaa maanantaispesiaalit.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...