Matrix 4: Tämä elokuvasta tiedetään nyt

Ysäriklassikko Matrixin jatkuminen sai tieteisleffasarjan fanit riemastumaan vähän aikaa sitten. Ilolle on myös syytä, sillä toisen alkuperäisen Matrix-ohjaajan -ja käsikirjoittajan paluu ja erityisesti sekä Keanu Reevesin että Carrie-Anne Mossin lupautuminen mukaan projektiin vihjaavat, ettei lopputulos näytä ja kuulosta aivan totutusta poikkeavalta.

Nyttemmin Matrix 4:stä on kuulunut jälleen uutta. Vaikka Reeves on palaamassa hyvin kunnianhimoiseksi kuivailemansa jatko-osan Neoksi, leffaan etsitään myös nuoren Neon esittäjää. Aiemman tiedon mukaan haussa on ollut nuoren Morpheuksen rooliin sopivan näyttelijä, mutta Morpheuksen nuorempaa painosta ei ehkä nähdäkään elokuvassa Keanu Reevesin näyttelemän Neon kanssa, vaan nuoremman esittäjän rinnalla.

Kaiken lisäksi näyttää siltä, että yhden elokuvan sijasta Warner Bros. on tuottamassa kahta erillistä Matrix-leffaa. Jo vuonna 2017 huhuttu Matrix-jatko-osa on käsikirjoittajansa Zak Pennin mukaan edelleen pöydällä. Näin Penn kommentoi asiaa Twitter-tilillään:

- Ihmiset kyselevät, joten selvennykseksi: [Warner Brosilla] on kaksi eri Matrix-projektia. Minä kirjoitin yhden, mikä sijoittuu aikajanalla varhaisemmaksi Matrix-universumissa. Lana Wachowski on ohjaamassa jatko-osan, jossa en ole työskennellyt, mutta jota odotan innolla. Kumpikaan näistä ei ole reboot-elokuva.


Lähteet: Comic Book, CinemaBlend, Metro.co.uk, Twitter

Kuva: Warner Bros./ The Matrix Reloaded, 2003

R. Isoviita 06.10.2019 klo 17:44

Uusimmat uutiset

The Batman: tämä leffasta tiedetään nyt

Kissanaisen näyttelijä on myös valittu.

R. Isoviita

Russell Crowe yliluonnolliseen jännitysleffaan

Luvassa pelon väristyksiä.

R. Isoviita

Joker-yleisölle pilan järjestänyt mies sai porttikiellon elokuvateattereihin

Ehkä olisi kannattanut miettiä toisenkin kerran.

R. Isoviita

Disneyllä tarkistetaan jatkossa käsikirjoituksia koneellisesti

Tietotekninen analyysi avuksi.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...