Kiefer Sutherland uuteen Takaa-ajettuun

24-sarjassa Yhdysvaltain agentti Jack Bauerina tutuksi tullut Kiefer Sutherland on kiinnitetty uuteen versioon Takaa-ajetusta. Alun perin Roy Hugginsin kirjoittama tarina kertoo miehestä, jonka on pyrittävä todistamaan syyttömyytensä murhaan samalla kun virkavalta on tämän kannoilla.

Alkuperäinen Takaa-ajettu syntyi TV-sarjaksi jo 1960-luvulla, mutta monet muistavat myös Harrison Fordin ja Tommy Lee Jonesin tähdittämän elokuvaversion vuodelta 1993. Nyt tekeillä olevassa Takaa-ajetussa, eli The Fugitivessa, ei jahdata tohtori Richard Kimbleä, vaan työmies Mike Russoa. Häntä epäillään pommi-iskusta metroon. Russon roolissa nähdään Boyd Holbrook (Narcos), Sutherland puolestaan on hänen hännillään kiipivä etsivä Clay Bryce.

Sarjaa ohjaa myös 24-sarjan puikoissa toiminut Stephen Hopkins. Suomessa uuden The Fugitiven näkemistä voi joutua odottelemaan pidempäänkin, sillä se julkaistaan uudessa, vain mobiililaitteille kehitetyssä suoratoistopalvelussa nimeltä Quibi. Quibin, jonka alle kymmenminuuttisia ohjelmia työstävät parhaillaan mm. Steven Spielberg, Kevin Hart, Dwayne Johnson ja Guillermo del Toro, julkaisu tapahtuu Yhdysvalloissa ensi keväänä. Mm. Netflixin kilpailijaksi tähdätyn palvelun voi kuitenkin olettaa laajenevan myöhemmin muualle maailmaan.


Lähteet: Deadline, THR, Independent.ie

Kuva: Fox/24

R. Isoviita 18.09.2019 klo 13:43

Uusimmat uutiset

Netflix perui Oscar-palkitun ohjaajan leffan – kuvausten piti alkaa ensi viikolla

Leffan oli tarkoitus perustua menestyskirjailija Knausgårdin elämään.

R. Isoviita

Jeremy Renner vastasi julkisuudessa esitettyihin koviin väittämiin

Näyttelijä on ollut ison ryöpytyksen keskellä.

R. Isoviita

The Batman: tämä leffasta tiedetään nyt

Kissanaisen näyttelijä on myös valittu.

R. Isoviita

Russell Crowe yliluonnolliseen jännitysleffaan

Luvassa pelon väristyksiä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...