Ghostbusters: neljäs jengiläinen vahvisti paluunsa

Jason Reitmanin ohjaama Ghostbusters-leffa saapuu maailmanensi-iltaan ensi kesäkaudella. Ghostbusters 2020 -nimellä liikkuva elokuva tuo Haamujengin tuttuun maailmaan liudan uusia näyttelijöitä, kuten Paul Ruddin, mutta moni leffasarjan fani on odottanut tietoa siitä, nähdäänkö mukana myös aiemmista leffoista tuttuja kasvoja.

Ennakkopuheiden perusteella Dan Aykroyd, Sigourney Weaver ja jopa Bill Murray piipahtavat uuden leffan kohtauksissa. Harold Ramisin varsinainen mukana olo on luonnollisesti mahdoton järjestää, sillä tohtori Spengleriä näytellyt huumorimies menehtyi vuonna 2014. Neljännen jengiläisen, eli Ernie Hudsonin (kuvassa vasemmalla), paluu on sekin ollut pitkään kysymysmerkki.

Nyttemmin Hudson on vahvistanut cameo.com-sivustolla julkaisemassa videossaan, että myös hän on mukana Ghostbusters 2020:ssä. Vaikka näyttelijällä on videossaan aiemman roolihahmonsa, Winston Zeddemoren, nimellä varustettu takki, ei ole varmaa, näytteleekö hän leffassa jälleen Zeddemorea vai jotakin muuta hahmoa.

Ghostbusters 2020:n osalta odotukset ovat korkealla, onhan sen ohjaaja ja käsikirjoittaja alkuperäisten Haamujengi-elokuvien ohjaaja Ivan Reitmanin poika, joka on muistellut lämmöllä lapsuuttaan isänsä elokuvien kulisseissa. Ivan Reitman toimii nyt rainan yhtenä tuottajana.


Lähteet: Screenrant, We Got This Covered

Kuva: Columbia Pictures/ Ghostbusters, 1984

R. Isoviita 15.09.2019 klo 17:46

Uusimmat uutiset

Netflix perui Oscar-palkitun ohjaajan leffan – kuvausten piti alkaa ensi viikolla

Leffan oli tarkoitus perustua menestyskirjailija Knausgårdin elämään.

R. Isoviita

Jeremy Renner vastasi julkisuudessa esitettyihin koviin väittämiin

Näyttelijä on ollut ison ryöpytyksen keskellä.

R. Isoviita

The Batman: tämä leffasta tiedetään nyt

Kissanaisen näyttelijä on myös valittu.

R. Isoviita

Russell Crowe yliluonnolliseen jännitysleffaan

Luvassa pelon väristyksiä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...