Avengers-leffa vei jälleen yhden voiton – vieraalla maaperällä

Kuluvan vuoden kovimpiin menestyjiin lukeutuva Avengers: Endgame on lyönyt jälleen yhden ennätyksen rikki. Tällä kertaa voittolukemat saavutettiin kuitenkin muualla kuin Yhdysvalloissa.

Marvel-supersankareiden suuri kamppailu on tähän mennessä kahminut kotimaassaan yli 858,2 milj. dollaria ja maailmanlaajuisesti messevät liki 2,8 miljardia dollaria. Amerikkalaisrainan menestys ei tietenkään ole aina itsestäänselvyys, kun liikutaan maan rajojen ulkopuolelle. Esim. Britanniassa oma ja korkealaatuinen elokuvatuotanto puolustaa usein hyvin paikkaansa katsojatilastoissa.

Sekä brittien että amerikkalaisten yhteistuotantona valmistunut ja brittirockin huippubändi The Queenin historiaa valottanut Bohemian Rhapsody sai kolmanneksi eniten lipputuloja kaikista maista juuri Britanniasta heti Japanin ja Etelä-Korean jälkeen. Suoratoistopalveluihin siirryttyään tämä Freddie Mercuryn ja The Queenin tarina teki brittien striimausennätyksen n. 265 000 latauskerralla. Tällä lukemalla The Queen-leffa rokkasi Avengers: Infinity War -elokuvan suohon.

Mutta tänä vuonna on ollut uusi ääni kellossa: Mercury ja kumppanit tulivat samojen Marvel-sarjakuvahahmojen jyräämiksi. Jyräämisestä todella voidaan puhua, sillä Avengers: Endgame on jo saanut Iso-Britannian striimaustilastoissa n. 335 400 latauskertaa.


Lähteet: BBC, Box Office Mojo

Kuva: Marvel/Disney/ Avengers: Endgame, 2019

R. Isoviita 28.08.2019 klo 20:19

Uusimmat uutiset

Halloween-elokuvasarja jatkuu, mutta odotettua myöhemmin

John Carpenter jälleen mukana.

R. Isoviita

Tom Cruisen kanssa näytellyt Westworld-tähti paljastaa ajautuneensa tämän kanssa raivon partaalle

Thandie Newton avautui Mission: Impossible jatko-osan hankalista kuvauksista

R. Isoviita

Justice League -tuottaja vastaa näyttelijä Ray Fisherin syytöksiin

Fisher ilmaisi pettymystään ohjaaja Joss Whedonia kohtaan.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...