Fanit jakanut Hellboy-traileri sai uuden käsittelyn

Guillermo del Toron kolmas Hellboy-elokuva Ron Perlmanin kanssa ei toteutunut, mutta punanyrkkisen taistelijan paluu valkokankaille on silti odotettavissa. Ensi vuodelle aikataulutetun elokuvan on tarkoitus olla synkempi ja rajumpi kuin del Toron Hellboy-leffojen. David Harbourin tähdittämän ja Neil Marshallin ohjaaman uuden elokuvan tuoreehko traileri ei kuitenkaan voittanut hahmon fanikuntaa heti puolelleen.

Aiemmin tällä viikolla julkaistua Hellboy-traileria on moitittu sosiaalisessa mediassa mm. siksi, että se paljastaa, kuinka paljon kehnommalta David Harbourin maskeeraus näyttää Ron Perlmanin esittämään Hellboyhin verrattuna. Lisäksi traileriin tiputeltuja vuorosanoja on karsastettu kömpelöinä. Myöskään elokuvan viime kuussa tapahtunut koenäytös ei suuria hurraa-huutoja nostattanut; Harbourin kerrottiin tekevän parhaansa pääroolissa, mutta se ei yksistään riittäne.

Eräs Hellboy-fani otti kuitenkin asiakseen laittaa parjatun trailerin uuteen uskoon. Oman versionsa mainospätkästä leikannut Tim Conzales kertoo olleensa innoissaan Neil Marshallin Hellboysta, koska siitä luvattiin väkivaltaisempaa ja enemmän kauhugenreen kallellaan olevaa.

- Intouduin leikkaamaan trailerista "synkemmän", missä on vähemmän kepeyttä ja mikä on aavemaisempi, se heijastelee niitä tunteitani, joita koin, kun tästä elokuvasta tiedotettiin ensimmäisen kerran, Conzales sanoo. Hänen versionsa trailerista voi katsoa tästä.

Lähteet: Express.co.uk, We Got This Covered, THR

Kuva: Future Film/Hellboy, 2019

R. Isoviita 22.12.2018 klo 22:39

Uusimmat uutiset

Ralph Fiennes kiusoitteli Voldemortin paluusta

Näyttelijä pitää pahisroolistaan.

R. Isoviita

Captain Marvelille kehitteillä suuria suunnitelmia

Leffa sai kassakoneet laulamaan.

R. Isoviita

Bryan Singer ei ohjaa Red Sonjaa

Leffan odottelu pitenee.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...