Chris Prattin tuleva leffa kuulostaa varsinaiselta megamättötoiminnalta

Näyttelijä Chris Pratt aikoo tehdä Jurassic World- ja Guardians of the Galaxy -leffasarjojen välillä roolin elokuvassa, jonka nimi lupailee paljon. Kyseessä on tuotanto nimeltä Cowboy Ninja Viking. Jo tästä voi päätellä, että luvassa on runsaasti ja värikästä toimintaa.

Pratt nappasi pääroolin kyseisessä leffassa oikeastaan jo pari vuotta sitten, mutta vasta nyt projekti on nytkähtänyt eteenpäin. Guardians of the Galaxyn tapaan sarjakuvaan pohjautuvan Cowboy Ninja Vikingin ohjaajaksi on sittemmin pestattu Michelle MacLaren, joka on toiminut mm. Breaking Bad-, The Walking Dead- ja Game of Thrones -sarjojen puikoissa. Hänen lisäkseen projektiin on tullut uutena tulokkaana Eric Pearson (Thor: Ragnarok), jonka on määrä kynäillä sen yhä keskeneräinen käsikirjoitus valmiiksi. Ennen Pearsonia käsikirjoituksen parissa työskenteli Väärät paperit -komedian taustalta tuttu Craig Mazin.

Cowboy Ninja Viking on varsin mielikuvituksellinen viritelmä, sillä alkuperäisessä sarjakuvassa seikkailevat vakoojiksi värvätyt mielisairaalan potilaat. Esim. Prattin hahmolla, Duncanilla, on kolme eri persoonaa, lehmipoika, ninja ja viikinki, joista jokaisen kykyjä hän yrittää käyttää hyväkseen salaisessa työssään. Alkuperäisessä sarjakuvassa, joka julkaistiin n. 10 vuotta sitten, Duncan on yksikkönsä tehokkain tappokone.


Lähteet: ScreenRant, Tracking Board

Kuva: Universal/Jurassic World, 2015

R. Isoviita 21.02.2018 klo 17:47

Uusimmat uutiset

Halloween-elokuvasarja jatkuu, mutta odotettua myöhemmin

John Carpenter jälleen mukana.

R. Isoviita

Tom Cruisen kanssa näytellyt Westworld-tähti paljastaa ajautuneensa tämän kanssa raivon partaalle

Thandie Newton avautui Mission: Impossible jatko-osan hankalista kuvauksista

R. Isoviita

Justice League -tuottaja vastaa näyttelijä Ray Fisherin syytöksiin

Fisher ilmaisi pettymystään ohjaaja Joss Whedonia kohtaan.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...