Harry Potter -stara Nälkäpeli-tyyliseen toimintakomediaan

Tänään televisiossa esitetään uusintana Nälkäpeli-leffasarjan loppuhuipennuksen ensimmäinen osa uusintana (Nelonen, klo 22). Vaikka kyseinen elokuvasarja ja sen vanavedessä valkokankaille vyöryneet vastaavankaltaiset spektaakkelit eivät ole enää yhtä suuressa huudossa kuin alkuhuumansa aikaan, jotakin vähän samansuuntaista on jälleen tekeillä.

Nälkäpeli-leffojen kaltaiseen totiseen eloonjäämiskamppailuun kyllästyneille tuleva elokuva tarjoaa piristystä. Kyseessä nimittäin on toimintakomedia, jonka päähenkilöksi on kiinnitetty entinen Harry Potter, sittemmin mm. kaasupäästöjä rytistellyttä ruumista Swiss Army Manissa näytellyt Daniel Radcliffe. Uuden elokuvan nimikin on lupaava: Guns Akimbo.

Radcliffe esittää elokuvassa itsestään suurta numeroa tekemätöntä miestä, joka joutuu muutaman muun satunnaisen valitun mukana suorana lähetyksenä lähetettävään gladiaattorikamppailuun. Leffaa, jota on huumorinsa puolesta verrattu ennakkoon jo myös mm. Deadpooliin, ohjaa Jason Lei Howden. Hän on aiemmin työskennellyt enimmäkseen efektipuolella, mm. Peter Jacksonin Hobitti-trilogiassa. Leffan julkaisupäivämäärää ei ole vielä ilmoitettu.


Lähteet: THR, Tracking Board

Kuva: Gage Skidmore

R. Isoviita 31.05.2017 klo 18:37

Uusimmat uutiset