McConaughey ryhtyy pummiksi?

Näyttelijä Matthew McCounaughey oli juhlittu stara vuonna 2014, kun hän sai sekä Oscarin että Golden Globen pääroolistaan elokuvassa Dallas Byers Club. Voitto oli tavoitteena myös tämän vuoden Oscar-kisassa jalometalliseikkailu Goldin avulla, mutta se jäi loppupeleissä Oscar-ehdokkuudetta ja muutenkin flopiksi osoittauduttuaan se on tuonut elokuvayhtiö Winstein Companylle jopa haasteen oikeuteen epäonnistuneesta markkinoinnista. Seuraavaksi McConaughey ottaa rennommin.

Näyttelijä on viime vuodet tehnyt enemmän rooleja elokuvissa, kuten Free State of Jones ja Interstellar, joiden voisi olettaa pärjäävän Oscarien tavoittelussa paljon kepeitä komedioita paremmin. Edellinen tällainen näkyvä komediarooli McConaugheyn uralla onkin vuoden 2009 romanttinen Pelimiehen painajainen. Nyt hänet on kiinnitetty ohjaaja Harmony Korinen myös kirjoittamaan komediaan The Beach Bum (vapaasti kääntäen: Rantapummi).

Elokuvan tuottaja John Josher on kutsunut The Beach Bumia täydelliseksi elokuvaksi näihin synkkiin ja vakaviin aikoihin. Hänen mukaansa The Beach Bum on omaperäinen ja hauska pilvenpolttajakomedia. Korine löi itsensä isosti läpi nuorisoelokuvalla Spring Breakers vuonna 2012.


Lähteet: The Wrap, Variety

Kuva: Finnkino/Gold

R. Isoviita 08.02.2017 klo 17:29

Uusimmat uutiset

Eddie Redmayne kertoi Fantastic Beasts -leffasarjan tilanteesta

Näyttelijältä lipsahti pieni tiedonmuru.

R. Isoviita

Viides Indiana Jones -leffa etenee

...vähä vähältä.

R. Isoviita

Kiefer Sutherland uuteen Takaa-ajettuun

Leffan sijasta vuorossa jälleen sarja.

R. Isoviita

Monesti palkittu huippukuvaaja haluaisi muutoksen leffantekoon

Roger Deakins harmittelee nykytapaa.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...