McConaughey ryhtyy pummiksi?

8.2.2017 17:29

Näyttelijä Matthew McCounaughey oli juhlittu stara vuonna 2014, kun hän sai sekä Oscarin että Golden Globen pääroolistaan elokuvassa Dallas Byers Club. Voitto oli tavoitteena myös tämän vuoden Oscar-kisassa jalometalliseikkailu Goldin avulla, mutta se jäi loppupeleissä Oscar-ehdokkuudetta ja muutenkin flopiksi osoittauduttuaan se on tuonut elokuvayhtiö Winstein Companylle jopa haasteen oikeuteen epäonnistuneesta markkinoinnista. Seuraavaksi McConaughey ottaa rennommin.

Näyttelijä on viime vuodet tehnyt enemmän rooleja elokuvissa, kuten Free State of Jones ja Interstellar, joiden voisi olettaa pärjäävän Oscarien tavoittelussa paljon kepeitä komedioita paremmin. Edellinen tällainen näkyvä komediarooli McConaugheyn uralla onkin vuoden 2009 romanttinen Pelimiehen painajainen. Nyt hänet on kiinnitetty ohjaaja Harmony Korinen myös kirjoittamaan komediaan The Beach Bum (vapaasti kääntäen: Rantapummi).

Elokuvan tuottaja John Josher on kutsunut The Beach Bumia täydelliseksi elokuvaksi näihin synkkiin ja vakaviin aikoihin. Hänen mukaansa The Beach Bum on omaperäinen ja hauska pilvenpolttajakomedia. Korine löi itsensä isosti läpi nuorisoelokuvalla Spring Breakers vuonna 2012.

Lähteet: The Wrap, Variety

Kuva: Finnkino/Gold

Lisää luettavaa