Ghostbusters ei kompastunutkaan Paul Feigin elokuvaan

Uusin Ghostbusters-leffa ei tunnetusti ilahduttanut moniakaan vanhempien Haamujengi-elokuvien faneja. Se ei saanut kotimaassaan kasaan edes tuotantobudjettiaan (144 miljoonaa dollaria) vastaavaa lipunmyyntisummaa, vaikka toisaalta maailmanlaajuisesti tämä naisvetoinen Ghostbusters-versio keräsi kuitenkin yli 229 miljoonaa dollaria. Toivottua heikommasta menestyksestä huolimatta Ghostbustersin taru ei näytä päättyvän tähän.

Ohjaaja ja tuottaja Ivan Reitman, joka oli vastuussa alkuperäisistä kahdesta Ghostbusters-komediasta, vahvistaa haamujahdin jatkuvan.

- Ghostbusters-elokuvia on tulossa vielä monia muita, ne ovat parhaillaan kehittelyn alla, Reitman lupaa. Elokuvien lisäksi näyttää siltä, että tuotantoyhtiö Sony puuhaisi yhä uutta Ghostbusters-animaatiosarjaa televisioon. Franchise on poikinut myös aiemmin piirrossarjoja, kuten Tosi viilee haamujengi, jota tehtiin 1990-luvun lopussa.

On epävarmaa, kuuluuko Reitmanin mainitsemien tulevien Ghostbusters-leffojen joukkoon Paul Feigin version takia jo kertaalleen sivuutettu idea Channing Tatumin ja Chris Prattin tähdittämästä kauhukomediasta. Toisaalta myös Feig on ilmaissut kiinnostuksensa tehdä jatkoa franchisen parissa, vaikkei Sonylta ollakaan oltu häneen aiheesta yhteydessä. Ivan Reitman joka tapauksessa jaksaa uskoa yhä Ghostbustersin vetovoimaan, joten jotakin sen tiimoilta syntynee.


Lähteet: Mr. Wavvy podcast, CinemaBlend, ScreenRant, Collider, Box Office Mojo

Kuva: Sony

R. Isoviita 29.11.2016 klo 13:15

Uusimmat uutiset

Han Solo -jatko-osaa toivoneiden ääni ei kaikunut kuuroille korville

Elokuvaa ei silti ole ainakaan vielä luvassa.

R. Isoviita

28 päivää myöhemmin saanee viimein jatkoa alkuperäisiltä tekijöiltään

Kauhuleffan jatkoa ovat tähän mennessä tehneet muut.

R. Isoviita

Marilyn Monroen näköispatsaan varas jäi kiinni

Hollywoodin Walk of Famen nähtävyys turmeltiin.

R. Isoviita

Mark Hamill toivoo näyttelevänsä Luke Skywalkeria enää kerran

The Rise of Skywalker saapuu leffateattereihin loppuvuodesta.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...