Uusi näyttelijäkiinnitys saattaa olla vihje Marvelin suunnanvaihdoksesta

16.11.2023 16:03
HBO Max/ The Last of Us

Disneyn omistaman Marvel Studiosin vaappuvaa lentoa on seurattu jo jonkin aikaa. The Avengers: Endgamen jälkeen yhtiöllä on ollut vaikeuksia saada väkeä innostumaan tuotannoistaan entiseen tapaan. Se onkin pyrkimässä korjaamaan kurssiaan parempaan suuntaan, mutta kuinka tämä tapahtuu, on vielä pitkälti arvailujen asteella.

Aiemmin on kerrottu, että Marvelilla olisi suunnitelmia tuoda takaisin The Avengers -elokuvasarjan merkkihahmoja tuttujen näyttelijöiden näytteleminä. Yhtiössä on pitkään pohdittu myös sitä, kuinka tuoda jo pariinkin otteeseen uudestaan käynnistetty Ihmeneloset eli Fantastic Four menestyksekkäästi valkokankaille. Leffan roolitusta on mietitty pieteetillä, ja nyt ihmevoimat omaavan nelikon nerokas Reed Richards on alustavien tietojen mukaan valittu.

Aiemmissa Ihmenelos-tulkinnoissa hahmoa on näytellyt n. 30-vuotias miestähti (vuonna 2005 ja 2007 Ioan Gruffurd, vuonna 2015 Miles Teller ja vuoden 1994 hylätyssä versiossa Alex Hyde-White). Tällä kertaa Richardsin saappaisiin astunee kuitenkin liki 50-vuotias The Last of Us -näyttelijä Pedro Pascal. Tähdellä riittää vientiä, sillä The Last of Usin toisen tuotantokauden kuvaukset käynnistyvät Kanadassa tammikuussa.

Pascalin mahdollinen palkkaaminen saattaa kieliä siitä, että myös muut Ihmeneloset voisivat olla iältään lähempänä esim. The Avengers -elokuvien tähtiä (esim. Chris Evans 42 v,, Robert Downey Jr. 58 v.). Vaikka sarjakuvahahmot ns. elävät ikuista nuoruutta, mm. DC:n Batmanin karaistuneemmalle versiolle on ollut faninsa ja Hugh Jackmanin ”vanha” Wolverine keräsi runsaasti kehuja vuoden 2017 Loganissa.

 

Lähde: Comingsoon.net

Toim. R. Isoviita

Lisää luettavaa