Ghostbusters-leffojen sarja jatkuu edelleen – tuttuja mukana

8.12.2022 13:48

Naisvetoisen Ghostbusters-flopin jälkeen valoa kauhukomediasarjan tulevaisuuteen toi Ghostbusters: Afterlife. Alkuperäisten hahmojen tarinaan sukulaisuussuhteen kautta linkittynyt leffa oli ilahduttava hitti, joten jatkoa on tietenkin luvassa edelleen.

Ghostbusters: Afterlifestä tuttujen nuorten näyttelijöiden, kuten Finn Wolfhardin ja Mckenna Gracen, odotetaan palaavan rooleihinsa myös seuraavassa leffassa. Niin ikään Paul Ruddin ja Carrie Coonin hahmot ovat luultavasti osana tarinaa edelleen. Kameran toisella puolella roolit kuitenkin vaihtuvat.

Afterlifen ohjaaja ja leffasarjan edesmenneen hengenluoja Ivan Reitmanin poika Jason siirtyy tulevan elokuvan osalta tuottajan rooliin. Afterlifen käsikirjoittajana ja vastaavana tuottajana toiminut Gil Kenan taas ottaa tällä kertaa vastuun ohjaajan tehtävistä. Tuottajien joukossa jatkaa Jason Blumfeld.

Elokuvan sisällöstä tai julkaisuajankohdasta ei ole vielä tarkkaa tietoa. Gil Kenan on kuitenkin todennut sen jatkavan Spenglerien perheen tarinaa.

 

Lähteet: THR, Deadline, Collider

Kuva: Sony/Ghostbusters: Afterlife, 2021

Lisää luettavaa