Kovia kokenut The Shining -näyttelijä palaa näyttelemään

Näyttelijä Shelley Duvallin elämä ei ole ollut helppoa - hänen kokemuksensa kehutun Stephen King -filmatisoinnin naispääosassa jättivät arvet, joista hän on kärsinyt kauan. Duvallin mielenterveys nousi puheenaiheeksi joitakin vuosia sitten, kun hän esiintyi Dr. Philin puheohjelmassa. Äärimmäisen performanssin The Shining- eli Hohto-elokuvassa tehnyt näyttelijä ei käytännössä ole esiintynyt rooleissa pariin kymmeneen vuoteen.

Nyt Duvall on palaamassa takasin töihin. Hänet on kiinnitetty indie-kauhuelokuvaan The Forest Hills. Leffa kertoo vuoristoseudulla asuvasta miehestä, Ricosta, joka alkaa loukkaannuttuaan nähdä karmeita näkyjä. Elokuvan käsikirjoittajana ja ohjaajana toimii Scott Goldberg, joka on työskennellyt aiemmin mm. Kuolleiden aamunkoitto -elokuvassa.

Duvall näyttelee elokuvassa Ricon äitiä. Ricona nähdään puolestaan lukuisia pikkurooleja tehnyt Chiko Mendez. Duvall ei silti ole ainut nimekkäämpi henkilö tuotannon näyttelijälistalla - elokuvassa esiintyvät myös Terminator 2:sta muistettava ex-lapsitähti Edward Furlong ja kauhugenressä, kuten Stephen King -filmatisointi Cujossa, ennenkin usein nähty Dee Wallace. Leffan kuvaukset ovat jo käynnissä.


Lähteet: Collider, ScreenRant

Kuva: Warner Bros./Hohto, 1980

R. Isoviita 30.10.2022 klo 13:30

Uusimmat uutiset