Ysäristarojen uusin yhteinen leffa vei kaksikon yli miljardirajan

9.10.2022 23:54

Niin George Clooney kuin Julia Roberts eivät enää varsinaisesti kuulu niiden näyttelijöiden joukkoon, joita huhuiltaisiin jatkuvasti jonkin leppoisan viihde-elokuvan päärooleihin. 50 ikävuoden rajapyykin jo aikaa sitten ylittäneet näyttelijät ovat luonnollisesti poissa laskuista, jos leffa keskittyy vaikkapa ensirakkauden kokemiseen tai nuorisojoukon edesottamuksiin. Tästä huolimatta Clooneyn ja Robertsin uusin elokuva menestyy kuin jokin nuoremmalle polvelle suunnattu raina.

Aiemmin mm. Ocean’s-elokuvasarjassa yhdessä nähty näyttelijäkaksikko tähdittää tällä kertaa Ticket to Paradise -komediaa. Romanttisessa tarinassa Clooney ja Roberts ovat ex-aviopari, joka pyrkii oikaisemaan tyttärensä elämän suunnan niin, ettei tämä toistaisi heidän virheitään.

Uutuusleffa ei ole vielä saanut ensi-iltaa Yhdysvalloissa, mutta sen kansainvälinen menestys on ollut hyvää. Juuri esityskierrokselle myös Suomessa lähtenyt leffa on kerännyt mm. Euroopasta, Australiasta ja Meksikosta yhteensä n. 60,6 milj. dollarin lipputulot. Samalla se on saattanut Clooneyn ja Robertsin kaikkein yhteisten elokuvien yhteenlasketut lipputulot yli huikean rajan: parivaljakon tähtivoimalla on kerrytetty kassoihin yli miljardi dollaria.

 

Lähteet: Deadline, Variety

Kuva: Universal/Ticket to Paradise, 2022

Lisää luettavaa