Veteraaninäyttelijä Gary Buseylle langetettiin syytteitä

22.8.2022 01:15

Kutakuinkin vuosittain järjestettävä Monster-Mania-tapahtuma jätti tällä kertaa joillekin kävijöilleen ikävän maun suuhun. Kauhuleffoja juhlistavan festivaalin vieraaksi oli kutsuttu näyttelijä Gary Busey, jonka toiminta ei kaikkien mielestä kuitenkaan ollut sopivaa.

Busey tapasi festivaalin aikana faneja, joiden kanssa hänen oli määrä poseerata valokuvissa. 78-vuotias tähti teki kuitenkin väitetysti myös jotain muuta: kähmi paikalla olleita naisia. Daily Mailin mukaan ainakin kolme naista on tehnyt Buseysta jo valituksen. Tapahtuman järjestäjä poisti Buseyn Monster-Manian kohtaamispaikkana toimineen Doubletree Hotelin tiloista pian kävijöiden antamien moitteiden jälkeen.

Vain päivä myöhemmin siitä, kun näyttelijä oli asetettu festivaaleilla tapahtuneista teoista syytteeseen, Busey havaittiin kalifornialaisessa puistossa kirjaimellisesti housut kintuissa. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun mm. Tappavasta aseesta, Predator 2:sta ja Myrskyn ratsastajista tunnettu Busey on ongelmissa. 1990-luvulla näyttelijä pidätettiin, kun hän oli nauttinut hengenvaarallisen annoksen kokaiinia. Vuonna 2012 tähteä kohtasi puolestaan konkurssi. Cherry Hillin poliisi on kommentoinut Buseyn tuoreita syytteitä vain niukkasanaisesti, mainiten niiden liittyvän kosketteluun.

 

Lähteet: NY Post, Daily Mail, CinemaBlend, Rolling Stone, THR

Kuva: Jessica Pinney

Lisää luettavaa