Nicolas Cage kommentoi Face/Off-jatko-osaa

12.4.2022 12:02

Ohjaaja Adam Wingard työstää edelleen jatko-osaa yhdelle 1990-luvun ikimuistettavimmista toimintaleffoista. Nicolas Cagen ja John Travoltan tähdittämä Face/Off – kahdet kasvot, joka esitettiin Suomen myös MTV3:lla jälleen viime perjantaina, esitteli näyttelijäkaksikon terroristin ja agentin osissa. Kun Cagen näyttelemä rikollinen viritti pommin suurkaupunkiin, eikä sen olinpaikka näyttänyt selviävän, Travoltan näyttelemä agentti suostui mukaan operaatioon, jossa hänelle vaihdettiin rikollisen kasvot.

Identiteettileikin ohjasti John Woo, mutta jatko-osassa hänen tilallaan toimisi siis Godzilla vs. Kong -rainan luotsannut Wingard. Face/Off 2:n käsikirjoitusta on tehty ainakin vuodesta 2019. Viime vuonna Wingard vihjaili, että jatko-osan on tarkoitus tapahtua alkuperäisten näyttelijöiden kanssa.

Vaikka Wingard on antanut ymmärtää, että sekä Cagea että Travoltaa on tarkoitus lähestyä leffan tiimoilta, ainakaan Cagella ei ollut vielä tietoa yhteydenotosta. Vastikään Redditissä yleisön kysymyksiin vastaillut Cage kertoi alkuperäisen Face/Offin olevan yksi elokuvasuosikkejaan toimintakategoriassa. Kun näyttelijältä kysyttiin, lähtisikö hän sen jatko-osaan, hän vastasi yksiselitteisesti:

– Kyllä.

 

Lähteet: MovieWeb, Screenrant

Kuva: Paramount/ Face/Off, 1997

Lisää luettavaa