Halle Berryn hiustyyli muuttui – spekulaatiot roolista käyvät kuumina

17.3.2022 07:59

Näyttelijä Halle Berry julkaisi aiemmin tällä viikolla Twitterissä kuvaparin, joka on herättänyt jo paljon kuhinaa. Tähden fanikunta kiinnitti huomiota hänen muuttuneeseen hiustyyliinsä, jossa on monen mielestä jotakin hyvin tuttua.

Berryn esittelemä hiustyyli on lyhyt ja siihen kuuluu samankaltaista vaaleaa hopeaa kuin hänen hiuksissaan nähtiin myös jo vuonna 2000. Berry myös kirjoitti julkaisunsa saatetekstiksi: ”Tämä on kaikille kauniille faneilleni, jotka halusivat lyhyet hiukseni takaisin!” Tähden sosiaalista mediaa seuraavien keskuudessa on spekuloitu, että Berryn julkaisu vihjaisi hänen tekevän paluuta X-Men-elokuvasarjan Ororo Munroeksi eli Stormiksi.

Säätä hallitseva mutantti saattaa tehdä pikaisen paluun valkokankaalle Marvel-seikkailussa, jos fanien arvaus osuu oikeaan. Berryn ohella X-Men-leffoissa nähty Patrick Stewart päätyi jokin aika sitten niin ikään spekulaatioiden aiheeksi, kun useat olivat tunnistavinaan hänen äänensä Doctor Strange in the Multiverse of Madness -rainan trailerista. Jos Stewart palaa professori X:ksi, Berry saattaa hyvinkin tehdä vähintään cameon Stormina, hahmona, jona hänet nähtiin viimeksi vuonna 2014.

 

Lähde: CinemaBlend

Kuva: 20th Century Fox/X-Men: Days of Future Past, 2014

Lisää luettavaa