Tapaus Justice League lennättää yhä kipinöitä: Gal Gadot ja Ray Fisher asettuivat Joss Whedonia vastaan

Ohjaaja Joss Whedon on rikkonut pitkän hiljaisuuden tuoreessa haastattelussaan. Kollegaltaan Zack Snyderilta supersankariseikkailu Justice Leaguen ohjakset ottanut Whedon on saanut runsaasti lokaa niskaansa tavastaan kohdella näyttelijöitä aina Buffy - vampyyrintappaja -sarjasta alkaen. Justice Leaguen kohdalla moni Zack Snyder -fani pettyi siitä, millaiseen suuntaan Whedon oli elokuvan vienyt.

Vaikka Zack Snyderin myöhemmin julkaistu Justice League -versio on kerännyt kehuja, Whedon ei nyt astunut esiin pyydelläkseen anteeksi. Sen sijaan hän antoi täyslaidallisen häntä kritisoineille Justice League -näyttelijöille. Whedon mm. kutsui Ray Fisherhuonoksi näyttelijäksi laajassa merkityksessä. Gal Gadot'n osalta Whedon kuittasi asiat väärinkäsitykseksi, jotka johtuivat ohjaajan mielestä siitä, että englanti ei ole Gadot'n äidinkieli.

Fisher, jonka roolia Whedon oli saksinut omassa Justice League -versiossaan rankalla kädellä, kommentoi Whedonin tuoreita sanomisia sosiaalisen median välityksellä valheiksi. Gadot puolestaan kehottaa kollegoitaan välttämästä työskentelyä Whedonin kanssa.

- Ymmärsin täydellisesti. En ikinä tee töitä hänen kanssaan enää, Gadot toteaa. Whedon oli väitetysti uhannut tuhota Gadot'n nousevan uran, jos hän ei pitäisi suutaan supussa. Whedon kuitenkin kiistää uhanneensa ketään.


Lähteet: Independent, Vulture, MovieWeb

Kuva: Warner Bros./ Justice League, 2017

R. Isoviita 19.01.2022 klo 23:45

Uusimmat uutiset