Ohjaaja älähti, kun hänen elokuvaansa ei kelpuutettu Ghostbusters-jättijulkaisun osaksi

Vaikka levyjen kerääminen tänä suoratoiston aikakautena on hiipunut, niitä julkaistaan toki yhä. Ghostbusters-elokuvien ystäville ja bluray-keräilijöille on nyt tarjolla uusi megaboksi, Ghostbusters Ultimate Collection. Tuotteen äärimmäisyydestä voi olla montaa mieltä, sillä tästä kokoelmasta puuttuu yksi melkoisesti huomiota saanut Haamujengi-raina.

Kyseinen elokuva on Paul Feigin parjattu naisvetoinen Ghostbusters-seikkailu vuodelta 2016. Mm. Melissa McCarthyn ja Kristen Wiigin tähdittämässä leffassa vilahtelee myös alkuperäisiä Haamujengi-näyttelijöitä, mutta elokuva sai monelta taholta murskaavaa kritiikkiä. Mm. Haamujengin luojiin kuuluva Dan Aykroyd ei ollut täysin tyytyväinen elokuvaan, vaan moitti Feigin sivuuttaneen ohjeita ja toiveita.

Ultimate Collectionin kaikkiaan kahdeksan levyn settiin (formaatteina 4K Ultra HD ja bluray) on sisällytetty jopa tuore Ghostbusters: Afterlife. Paul Feigiltä ei jäänyt huomaamatta, ettei hänen elokuvaansa löydy sen rinnalta. Ohjaaja huomautti asiasta myös Twitterissä, yrittäen samalla nostattaa faneja mukaan taistoonsa weareallghostbusters-tunnisteella.

- Öö… @SonyPictures, tiedän tämän varmasti olevan erehdys. Meillä on paljon faneja ja Bill, Dan sekä Ernie olivat leffassa mukana ja se myös voitti lasten raadin äänestyksen parhaaksi elokuvaksi julkaisuvuonnaan. Joten, epäilen tätä virheeksi, Feig kirjoitti.


Lähteet: CinemaBlend, Bloody Disgusting

Kuva: Sony/Ghostbusters, 2016

R. Isoviita 27.12.2021 klo 22:04

Uusimmat uutiset