Muistatko näyttelijä Gene Hackmanin? Tähti antoi harvinaisen haastattelun

Näyttelijä Gene Hackman voitti uransa toisen Oscarin 1990-luvulla Clint Eastwoodin lännenelokuvasta Armoton. 91-vuotias Eastwood tekee yhä elokuvia, viimeisimpänä vastikään julkaistu rodeo-tähtitarina Cry Macho, ikätoveri Hackmania ei ole nähty uusissa rooleissa sitten vuoden 2004. Harvakseltaan haastatteluja antava Hackman on pitkästä aikaa tullut julkisuuteen.

Hackman teki poikkeuksen, ja raotti sanaista arkkuaan vuosikymmenen tauon jälkeen William Friedkinin rikosdraaman Kovaotteiset miehet 50-vuotisjuhlien takia. Tähti muistelee elokuvan auttaneen häntä eteenpäin urallaan:

- Se elokuva tosiaan avasi ovia. Olen kiitollinen siitä.

Hackmanin mukaan hän ei ole nähnyt omaa roolisuoritustaan pulloon tarttuvana, mutta työlleen omistautuneena newyorkilaispoliisina sitten leffan ammoisen esikatselun. Ainakaan elokuva-akatemian mielestä sitä ei silti pitäisi karttaa, sillä tästä roolista Hackman sai ensimmäisen Oscarinsa (ja Kovaotteiset miehet palkittiin myös vuoden 1972 parhaana elokuvana).

Entä vieläkö Hackman voisi harkita uutta roolia? Hänen on kerrottu pitävän mm. kunnostaan huolta päivittäisillä pyörälenkeillä ja harrastuksilla, ja moni on kaivannut Hackmania takaisin kameran eteen.

- Enpä tiedä. Ehkäpä, jos voisin tehdä sen omassa kodissani, ilman mitään häiritsevää ja vain yhden tai kahden henkilön kanssa, Hackman vastaa.


Lähde: MovieWeb

Kuva: 20th Century Fox/Kovaotteiset miehet, 1971

R. Isoviita 07.10.2021 klo 13:49

Uusimmat uutiset

Haastattelu vihjaa: Bill Murray mukaan Marvel-universumiin

Ghostbusters-staran kommentit roolista viittaavat tiettyyn elokuvaan.

R. Isoviita

Onko vuoden menestyneimmän Hollywood-leffan titteli kohta No Time to Dien hallussa?

Tänä vuonna sarjakuvaleffat eivät ole vielä päässeet kolmen kärkeen.

R. Isoviita

Darren Aronofsky kertoi saavansa erikoista vihapostia floppileffaansa liittyen

Jostain kuuluu parkaisu: ”Mother!”

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...