Top Gun: Maverickista julkaistiin juuri maistiaisia, mutta nyt kuuluu huonoa

1.9.2021 23:12

Sekä Top Gun: Maverick että Mission: Impossible 7 lupailevat tymäkkää toimintaa Tom Cruisen seurassa. Vaikka kumpikin elokuvista on jatko-osa, niihin käytetty raha, aika ja ammattitaito todennäköisesti takaavat katsojille viihdyttäviä tunteja. Ikävämpi puoli on, että tätä viihdettä joutuu nyt odottamaan.

Top Gun: Maverickin piti tulla Suomessa ensi-iltaan heinäkuun alussa, elokuvaa ei kuulunut. Uuden ensi-illan piti olla marraskuussa. Leffa on toki jo siinä pisteessä, että siitä jopa esitettiin vartin mittainen näyte CinemaCon-tapahtumassa viime kuussa. Tapahtumaan osallistuneet ovat suitsuttaneet näkemäänsä.

Nyt Cruisen lentäjä-ässähahmon paluuta valkokankaille on lykätty pandemian vuoksi tuotantoyhtiö Paramountin toimesta ensi vuodelle. Leffan Yhdysvaltain julkaisun pitäisi viime tiedon mukaan olla toukokuun lopussa 2022. Mission: Impossible 7:n julkaisua puolestaan lykättiin syyskuun 2022 loppuun. Tavanomaisesti muun maailman julkaisuajat ovat seuranneet vasta Yhdysvaltain jäljessä, mutta vielä tätä kirjoittaessa ei ole tiedossa, mitkä ovat näiden kassamagneettien uudet Suomen ensi-iltapäivät.

 

Lähde: Deadline

Kuva: Paramount/Top Gun: Maverick, 2021-2022

Lisää luettavaa