Stan Lee teki eläessään liudan cameo-rooleja, mutta onko niitä tulossa yhä?

Mm. Hämähäkkimiehen, Hulkin ja Ihmeneloset työtovereineen luonut Stan Lee nukkui pois 95-vuotiaana vuonna 2018. Useiden Marvel-sarjakuvahahmojen isäksikin tituleerattu Lee toimi myöhemmällä iällään näiden elokuva- ja tv-sarjojen tuotantoportaassa. Lee nähtiin kuitenkin myös kameran edessä, sillä hänelle oli monesti varattu cameo-rooli Marvel-sarjoihin ja -leffoihin - esim. Captain America: Civil Warissa hän vilahtaa kuriirina.

Leen kuolemasta huolimatta hänen cameo-roolinsa voisivat jatkua, kiitos arkistotallenteiden. Leetä kaavailtiin postuumisti mukaan myös Marvelin ja Simpsonien maailmoja yhdistävään lyhytelokuvaan The Good, The Bart and The Loki. Hiljaittain julkaistu lyhäri jäi kuitenkin ilman Lee-cameota. Simpsonien tuottaja Al Jean kertoo miksi:

- Ajattelimme, että: "Hei, meillähän on tallella Stan Leeltä ääniraitaa, kun hän vieraili sarjassamme, joten voisimmeko käyttää sitä?" [Marvelilta] kerrottiin, että heidän sääntönsä mukaan hän ei ole enää uusissa cameo-rooleissa, hänhän on kuollut, ja tämä on täysin ymmärrettävä sääntö.


Lähde: We Got This Covered

Kuva: Marvel (Disney)/Captain America: Civil War, 2016

R. Isoviita 14.07.2021 klo 21:40

Uusimmat uutiset

Netflix kasvattaa leffa-arsenaaliaan

Suoratoistojätti pukkaa ulos leffoja tiheämpään kuin vuodessa on viikkoja.

R. Isoviita

Elokuvamaailman paha poika, huuruisen Enter the Voidin ohjaaja, avautui elämänmuutoksestaan

Gaspar Noé on tunnettu rajuista kuvauksistaan.

R. Isoviita

Netflix iski jarrua Roald Dahlin lastenkirjan leffaversioinnille

Tilanne Englannissa ei näytä hyvältä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...