Seuraava Thor-leffa on purkissa – tämä siitä tiedetään


Thor: Love and Thunder -leffan kuvausten on ilmoitettu olevan viimein ohi, vaikka moni tuotanto onkin ottanut takapakkia pandemian vuoksi. Marvelin supersankareihin lukeutuvan ukkosenjumalan seikkailut valkokankailla alkoivat vuonna 2011, kun Chris Hemsworth tarttui ensimmäisen kerran tämän kuuluun vasaraan. Love and Thunder on sankarin neljäs sooloseikkailu, jonka pitäisi saapua ensi-iltaan kesäkaudella ensi vuonna.

Myös hauskuudestaan muistetun Thor: Ragnarökin puikoissa ollut Taika Waititi luotsaa Love and Thunderia. Jatko-osan voi odottaa pysyvän samalla hilpeällä linjalla, sillä Waititi on yksi sen käsikirjoittajista ja Hemsworthin ohella rainassa nähdään mm. eksentrisen Grandmasterin rooliin palaava Jeff Goldblum ja Guardians of the Galaxy -leffojen tutut kavot Chris Prattista Pom Klementieffiin. Lisäksi Russell Crowen on raportoitu piipahtavan cameo-roolissa - hän on itse ylijumala Zeus.

Love and Thunder tietää myös Natalie Portmanin paluuta leffasarjaan. Uutena kasvona näissä kekkereissä esiintyy Christian Bale, jonka osana on pahistella Gorr Jumalanteurastajana.


Lähde: Movieweb

Kuva: Marvel/Disney/ Thor: Ragnarök, 2017

R. Isoviita 29.05.2021 klo 22:58

Uusimmat uutiset