Ketä raamikas Chris Hemsworth näyttelee Mad Max -rainassa?

Aiemmin kerroimme, että tuleva Mad Max -raina kietoutuu Mad Max: Fury Roadin Furiosa-hahmon ympärille. Uudessa leffassa Anya Taylor-Joyn (25 v.) tulkitseman Furiosan nuoruuteen sijoitettu tarina vaatii massiivisen tuotantokoneiston, mutta onko tässä kaikessa tilaa leffasarjan alkuperäiselle keskushenkilölle, eli Mad Maxille?

Mad Maxin isä ja myös uuden elokuvan ohjaaja George Miller ei ole eritellyt tarkkoja yksityiskohtia Furiosa-tarinasta. Kummankaan aiemman Mad Maxin, niin Tom Hardyn kuin Mel Gibsoninkaan, ei ole edes vihjaistu olevan mukana tässä elokuvassa. Marvel-sankari Thorin roolista tunnettu Chris Hemsworth tulkitsee Furiosan tarinassa miespääroolia, mutta hänen hahmonsa nimeä ei ole kerrottu julkisuuteen.

Hemsworth on tunnustautunut Mad Max -faniksi, ja kertonut sen jopa aikoinaan kannustaneen häntä ryhtymään näyttelijäksi.

- Kaikista töistä, mitä olen tehnyt, tämän [roolin] saaminen tuntui uskomattomimmalta, koska kasvoin katsellen [tätä leffasarjaa] ja se on niin ikoninen. Se on suuri kunnia. Paineita on paljon, mutta jännittävä paine motivoi, näyttelijä kertoo. Hän on myös todennut saattavansa soittaa maanmiehelleen Mel Gibsonille kysyäkseen tältä vinkkejä elokuvaa varten.

Elokuvan on kerrottu seuraavan Furiosaa teinivuosista parikymppiseksi naiseksi. 37-vuotiaan Hemsworthin on arveltu näyttelevän aivan uutta hahmoa, jonka Furiosa kohtaa seikkailun edetessä. Näyttelijän lausunnot kuitenkin sekoittavat pakkaa - miksi hän letkautti ehkä soittavansa juuri Mel Gibsonille, eikä jollekin muulle aiemmissa Mad Max -rainoissa näytelleelle henkilölle? Miksi täysin uuden hahmon saappaisiin astuminen toisi niin isosti paineita? Ja toisaalta, mitä olisi Mad Max -leffa ilman Mad Maxia?


Lähteet: CinemaBlend, MovieWeb, Screenrant, People

Kuva: Marvel/Disney/ Thor: Ragnarok, 2017

R. Isoviita 27.04.2021 klo 23:56

Uusimmat uutiset

Tom Cruise palautti palkintojaan takaisin

Golden Globe -palkintojen taustaorganisaatio vastatuulessa.

R. Isoviita

Legendaarisen toimintajännärin naistähti osastaan: ”Tarpeeton siinä elokuvassa.”

1960-luvun kaunotar muisteli osaansa Steve McQueenin rinnalla.

R. Isoviita

Jälleen uusi menetys Guardians of the Galaxy -perheessä?

Tiimin rivit ehkä kutistumassa.

R. Isoviita

Blake Lively nappasi muikean sarjakuvaleffan pääroolin

Kuulostaako lähes yhtä tappavalta kuin Deadpool?

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...