James Bond -leffojen katselusta luvataan nyt jopa palkkaa

24.2.2021 22:18

Sanotaan, että liiassa paikallaan istuskelussa piilee veritulpan riski, joten tämän jutun aihe on siinä mielessä jopa vaarallinen tehtävä. Nerdbear-sivusto nimittäin hakee henkilöä, joka katsoisi kaikki James Bond-elokuvat kuukauden aikana ja myös kirjoittaisi tästä missiostaan.

Koko urakasta luvataan palkkio, arvoltaan tuhat dollaria. Tämän lisäksi tehtävään valitun katsojan Bond-putken kuluja katetaan sadan dollarin vuokrauslahjakortilla. Harmi kyllä, hommaan ei voi tarttua Nerdbearin asettamien sääntöjen mukaan kuin henkilö, joka on täyttänyt 18 vuotta ja asuu pysyvästi Yhdysvalloissa. James Bondin fanittaminen kuuluu, totta kai, myös asiaan.

Henkilö, joka urakkaan lopulta valitaan, saattaa fanituksestaan huolimatta lopulta tuntea jopa ähkyä 007-seikkailuita kohtaan. Katsottavia agenttileffoja on kuitenkin kuukaudelle 24 kpl, ja niistä jokaisesta pitää myös kirjoittaa seikkaperäisesti. Ja kuin minttukarkkina massiivisen aterian päälle sivusto lupaa vielä 50 dollarin lahjakortin amerikkalaiseen AMC-teatteriketjuun, jotta tehtävään valittu henkilö pääsee katsomaan myös 25. Bond-rainan tuoreeltaan.

 

Lähteet: Cinemablend, Nerdbear

Kuva: SF Studios/DANJAQ, LLC AND MGM. ALL RIGHTS RESERVED/ No time to Die, 2020

Lisää luettavaa