Mad Max -ohjaajan uudesta leffasta tihkuu tietoa

Mad Max: Fury Road oli niin valtava menestys, että leffasarjan alkuunpanija ja ohjaaja George Miller (kuvassa) lupailee edelleen sille jatkoa. Uutta aavikkospektaakkelia joudutaan kuitenkin odottelemaan edelleen. Miller on kertonut jo aiemmin, että hänellä on ensin kiikarissaan paljon pienimuotoisempi elokuva.

Nyt Miller on raottanut salaisuuksien verhoa ja kertonut hieman lisää tulevasta rainastaan. Sen tuotannon pitäisi käynnistä varsinaisesti ensi keväänä. Pääosatähdet on jo valittu: He ovat Idris Elba (Luther, Thor: Ragnarök) ja Tilda Swinton (Doctor Strange, Snowpiercer).

- Näen tämän elokuvan otsikon kuin arvoituksena ja ytimeltään kyseessä on kahden näyttelijän teos, vaikka se on kuitenkin paljon monimutkaisempi. Tilda ja Idris näyttelevät siinä keskeiset roolit. Ollakseni rehellinen, en pysty vielä päättämään, mihin lajityyppiin sen sijoitan. Ja se on hyvä asia. Mielestäni elokuvasi pitää olla yksilöllisen tuttu, ilman suurta mahtipontisuutta, jotta ihmiset kiinnittäisivät huomiota tekemiseesi. Sellaista termiä käytän. Yleisöllä on jotakin odotettavaa, jotakin tuoreelta ja epätyypilliseltä tuntuvaa. […] Voin kertoa, ettei se ole [toinen Fury Road]. Se on hyvin visuaalinen elokuva, mutta melkein Fury Roadin vastakohta. Se tapahtuu lähes kokonaan sisätiloissa ja siinä on paljon puhetta. Toimintakohtauksia on mukana, mutta luulenpa, että sitä voisi luonnehtia epä-Mad Maxiksi, Miller kertoo elokuvastaan, joka kantaa nimeä Three Thousand Years of Longing, eli vapaasti käännettynä Kolmetuhatta kaipuun vuotta.


Lähde: Deadline

Kuva: Jasin Boland

R. Isoviita 10.12.2020 klo 13:20

Uusimmat uutiset

Marvel-tuotantojen tekeminenkö siistiä? Käsikirjoittaja paljastaa

Seikkailut eivät synny ihan kädenkäänteessä.

R. Isoviita

Uusi Jurassic World -leffa korjaa franchisen vanhaa virhettä

Ohjaajalla on kova hypetys päällä.

R. Isoviita

Muistatko The Addams Familyn? Tällä saralla tulossa jo kaksi uutta tuotantoa

Tim Burton puuhaa yhtä, Rob Zombie toista.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...