Tom Cruise -rainan tuotanto hankki valtamerilaivoja käyttöönsä – valitus miehistön kehnosta palkasta

Tom Cruisen tähdittämää Mission: Impossible -elokuvasarjan seitsemättä osaa on pyritty kuvaamaan edelleen, vaikka yhä taltuttamaton covid-19 aiheuttaa tässä omat ongelmansa. Tuotannon turvaamiseksi virukselta leffasarjan tekijät ovat viimeisimmän tiedon mukaan päätyneet vuokraamaan käyttöönsä jopa pari valtamerialusta.

Norjalaisen Hurtigrutenin laivojen on tarkoitus toimia kuukauden ajan elokuvan tekijäryhmän hotelleina. Leffaa on jo aiemmin kuvattu ns. kuplassa, eli eristämällä sen tekijät kokonaan tietylle alueelle, jolla virusta ei ole. Vuokrattujen laivojen on määrä toimia samanlaisessa tarkoituksessa, kun leffasarjan uusinta elokuvaa jatketaan nyt Norjan alueella.

Tästä on kuitenkin kehkeytynyt jo uusi ongelma elokuvantekijöiden päänvaivaksi. Alusten miehistöjä edustavat työntekijäliitot Fellesforbundet ja Sjømannsforbundet ovat ärähtäneet laivoilla työskentelevien filippiiniläisten puolesta. Liitot ovat kannelleet poliisille, ettei miehistöille makseta kunnollista palkkaa. Palkanmaksusta tässä tapauksessa vastaa kuitenkin asiasta ensin uutisoineen Varietyn mukaan ensi sijassa Hurtigruten, eikä tilannetta ole pystytty vielä vahvistamaan.


Lähde: Variety

Kuva: Paramount/Mission: Impossible - Fallout, 2018

R. Isoviita 03.09.2020 klo 14:15

Uusimmat uutiset

Ghostbusters-tähti härnää: Koomikkolegenda sittenkin mukana uudessa leffassa?

Lähes koko vanha jengi tekee paluun Ghostbusters-maailmaan.

R. Isoviita

Fetissiviestikohuun joutuneelle Armie Hammerille löytyi korvaaja

Hammerin piti näytellä Jennifer Lopezin rinnalla.

R. Isoviita

Miksi Stanley Kubrick hylkäsi tämän kappaleen klassikkoelokuvastaan?

Ns. kadonnut laulu viimein julki.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...