”Kaikki” haluavat mukaan Ridley Scottin tosipohjaiseen rikosleffaan

24.8.2020 14:59

Ridley Scott pitää hieman taukoa Alien-elokuvasarjasta, sillä ohjaajalla on tulilla vaihteeksi tosielämän tapahtumiin pohjautuva rikoselokuva. Leffan roolitus on käynnissä, eikä siihen ole ehdolla todellakaan mitään pikkunimiä.

Muotitalo Guccin johtohahmo Maurizio Guccin salamurhasta kertova elokuva on sinänsä kiehtova tapaus jo siksi, että Guccin murhan tilannutta ja siitä lähes 30 vuoden vankilatuomion saanutta ex-vaimo Patrizia Reggiania on palkattu esittämään Lady Gaga (kuvassa). Muusikko vakuutti näyttelijäkyvyillään myös Oscar-mittelöissä huomiota saaneen A Star Is Born -elokuvan naispääosassa.

Elokuvan muista rooleista neuvotellaan parhaillaan. Keskustelut ovat jo sangen pitkällä, sillä julkisuuteen on kerrottu, että Lady Gagan jatkoksi roolituslistalla on liuta suitsutettuja supertähtiä: Al Pacino, Robert De Niro ja Adam Driver. Myös Jared Leton ja ja Jack Hustonin nimet ovat nousseet esiin.

Scottin leffa pohjautuu tapauksesta kirjoitettuun kirjaan The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed. Kirjan on muokannut elokuvakäsikirjoitukseksi englanninitalialainen elokuvantekijä Robert Bentivegna.

 

Lähde: Collider

Kuva: Troy Harvey/AMPAS

Lisää luettavaa