Han Solo -jatko-osaa toivoneiden ääni ei kaikunut kuuroille korville

Vaikka Star Wars -esiosiin lukeutuva Solo: A Star Wars Story ei ollutkaan lippuluukuilla toivotun kaltainen magneetti, leffan hahmoja ei ole tarkoitus ns. heittää roskakoriin. Kuten toukokuussa kerroimme, Han Solon taustoja avannut leffa on noussut kotikatselussa sen verran kovaan suosioon, että sille on alettu vaatia myös jatko-osaa.

We Got This Coveredin mukaan uutta Soloon keskittyvää rainaa ei kuitenkaan ole luvassa - ainakaan vielä. Elokuvassa nähtyjä hahmoja on kuitenkin tarkoitus käyttää toisessa Star Wars -universumiin sijoitetussa jatkumossa. Kyseinen tuotanto on Disney+-suoratoistopalvelulle luotava Obi-Wan Kenobi -televisiosarja.

Tämä sarja pantiin vireille, kun Star Wars -elokuvien jatkoksi suunniteltu Obi-Wan-leffa pyyhittiin suunnitelmista ilmeisesti juuri Solo-elokuvan epäonnistuttua elokuvateatterikierroksellaan. Mm. Kloonien hyökkäyksessä Kenobina nähdyn Ewan McGregorin odotetaan palaavan vanhan jediritarin rooliin nyt TV-sarjaa varten.

Koska kyseisen sarjan tapahtumat sijoittuvat aikaan ennen Tähtien sota -elokuvan alkua ja vuosiin, jolloin Obi-Wan halusi elää erakkona aavikkoplaneetta Tatooinella, Solo: A Star Wars Storyssä Emilia Clarken näyttelemällä Qi'Ralla ja toisaalta myös Ray Parkin tulkitsemalla Darth Maulilla voi olla käyttöä sarjan konfliktien aiheuttajina.


Lähde: We Got This Covered

Kuva: Lucasfilm Ltd./Disney/ Solo: A Star Wars Story, 2018

R. Isoviita 25.06.2019 klo 13:38

Uusimmat uutiset

Parodialegenda olisi halunnut tehdä Harry Potter -hupailun – tuotantoyhtiö tylynä

Ironista kyllä, Harry Potter -tähti esittää nyt samaa miestä.

R. Isoviita

Scarlett Johanssonilta yllättävä käänne

Vaihtelun vuoksi?

R. Isoviita

Squid Game -näyttelijää syytetään ahdistelusta

78-vuotias kiistää teon.

R. Isoviita

”En ikävöi työtäni”, sanoi Disney-pomo – mitä ihmettä on meneillään?

Mikki Hiirestä ja Aku Ankasta tunnettu viihdejätti myllerryksen kourissa.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...