Ghostbusters 3: Lisää tuttuja kasvoja mukaan

Kasarikomedoiden klassikoihin lukeutuva Ghostbusters eli Haamujengi saa kuin saakin jatko-osan, joka kuulostaa lupaavammalta kuin vuoden 2016 versiointi aiheesta. Elokuvaan on liittymässä mukaan myös liuta tuttuja näyttelijöitä Bill Murraysta alkaen.

Uuden elokuvan, Ghostbusters 3:n, on ilmoitettu sivuuttavan Paul Feigin ohjaaman vuoden 2016 flopin. Alkuperäiset kaksi Haamujengi-leffaa ohjanneen Ivan Reitmanin poika Jason luotsaa uusinta leffaa. Hän on kuvaillut sitä seuraavaksi luvuksi Ghostbusters-leffoille ja haluavansa tehdä elokuvan kuin fanilta faneille. Elokuva tapahtuu kuitenkin nykyajassa.

Hehkeää Dana Barrettia leffasarjassa näytellyt Sigourney Weaver paljasti taannoin, että sekä hän että Dan Aykroyd ovat myös uudessa elokuvassa mukana Bill Murrayn kanssa. Nyttemmin myös sihteeri Janinea leffasarjassa näytellyt Annie Potts on vahvistanut liittyneensä tähän remmiin. Jason Reitman on halunnut pitää tulevan salaisuutena, joten hänen puoleltaan ei asiasta ole herunut kommentteja - ei edes siitä, näyttelevätkö tutut kasvot todella vanhoja hahmojaan, vai muita hahmoja.

Ghostbusters 3:n on kerrottu nostavan esiin neljä uutta henkilöhahmoa, kaksi nuorta poikaa ja kaksi nuorta tyttöä. Tämä saattaa tarkoittaa sitä, että vanhat jengiläiset olisivat elokuvassa esim. heidän kouluttajinaan. Leffan ensi-iltaa odotellaan ensi vuoden kesäkaudelle.


Lähteet: Digital Spy, THR, ComingSoon, GameSpot

Kuva: Columbia Pictures/Haamujengi, 1984

R. Isoviita 18.06.2019 klo 13:09

Uusimmat uutiset