Seuraava Batman-näyttelijä on lähes valittu?

17.5.2019 06:54

Viihdeteollisuuden julkaisu Varietyn mukaan Matt Reevesin ohjaaman Batman-elokuvan pääosanäyttelijä on varmistumassa. The Batman-nimellä kulkeneen elokuvan tie on ollut kuoppainen, sillä Ben Affleckin luovuttua leffan käsikirjoittamisesta, ohjaamisesta ja viimein tähdittämisestäkin moni asia sen suhteen on muuttunut.

Matt Reevesin käsissä vuodelle 2021 aikataulutettu Batman-versiointi on hakenut uutta lepakkomiestään jo pitkään. Nyt Variety kuitenkin raportoi, että entinen Twilight-stara Robert Pattinson käy neuvotteluja osasta. Tällä haavaa hänen kiinnityksensä viittasankariksi ei kuitenkaan ole vielä täysin varmaa, vaikka sosiaalisessa mediassa moni on jo ehtinyt moittia hänen olevan liian lapsenkasvoinen Batmaniksi alias Bruce Wayneksi.

Reevesin elokuvasta tiedetään se, että sen pitäisi kertoa hahmon vaiheista nuorempana. Näin ollen 33-vuotias Pattinson saattaisi olla sopivaa ikäluokkaa. The Wrap tietää kuitenkin kertoa, ettei Pattinson ole vielä ainut vaihtoehto rooliin. Hänen lisäkseen osaan harkitaan myös Tolkien– ja X-Men-leffoista tuttua Nicholas Houltia (29 v.).

Lähteet: Variety, The Wrap

Kuva: Warner Bros.

Lisää luettavaa