Marvel valmistautuu mysteeriprojektiin Australiassa – leffan aiheesta jo arvailuja

7.4.2019 17:45

Marvelin Avengers: Endgamen ensi-ilta on päivä päivältä lähempänä, mutta yhtiössä tähytään myös kauemmas tulevaisuuteen. Jumalten kaltaisiin hahmoihin keskittyvä The Eternals on jo niin pitkällä, että sen näyttelijälistaa on vuodettu julkisuuteen: elokuvassa ovat mukana Angelina Jolie ja melko suurella todennäköisyydellä myös Kumail Nanjiani. Tulossa ovat myös Doctor Strange 2, Guardians of the Galaxy 3 ja huippusuositun Black Pantherin jatko-osa.

Tuoreimpien tietojen mukaan Disneyn aikoo kuvata Australiassa vielä nimeämätöntä Marvel-supersankarileffaa. Viihdejätin omistukseen siirtyneet Foxin Australian studiot Sydneyssä ovat houkutteleva kuvauspaikka todennäköisesti myös yli 17 milj. dollarin (eli yli 15 milj. euron) tukirahan myötä, jonka Australia on luvannut myöntää Disneylle. Vaikka virallista tietoa ei siitä ole, mikä Marvel-leffa tässä on kyseessä, yksi vahva veikkaus on noussut ylitse muiden.

Kuvauspaikan sijainnin takia elokuvan on arveltu olevan kungfu-taituri Shang-Chin sooloseikkailu. Vihollishahmon pojaksi syntynyt Shang-Chi näki päivänvalon sarjakuvissa 1970-luvulla. Leffan käsikirjoittajaksi on jo aiemmin kiinnitetty Dave Callaham, joka on kirjoittanut myös The Expendables-toimintarainoja ja ensi vuodelle aikataulutettua Wonder Woman 1984:ää. Havaijilaissyntyinen Destin Daniel Cretton (Lasilinna) toimii puolestaan elokuvan ohjaajana.

 

Lähteet: Variety, CinemaBlend, ComngSoon

Kuva: Marvel

Lisää luettavaa