Tällainen oli idea, jonka John Carpenter torppasi uudesta Halloween-elokuvasta

17.9.2018 14:53

Uusi Halloween-elokuva on kerännyt tähän mennessä melko tasaisesti hyvää palautetta. Leffa sivuuttaa monet John Carpenterin luoman alkuperäisen Halloween-elokuvan jatko-osat, mistä osa katsojista on ollut mielissään. Carpenter oli mukana tekemässä myös uutta elokuvaa.

Uudessa Halloweenissa Jamie Lee Curtisin näyttelemä Laurie Strode kohtaa jälleen tappaja Michael Myersin. Ohjaaja David Gordon Green arveli kuitenkin, että neljänkymmenen vuoden tauko tämän ja ensimmäisen Halloween-rainan välillä vaatisi elokuvaan lisää viitteitä menneistä tapahtumista. Bloody Disgustingille antamassaan haastattelussa Green toteaa tiimin olleen aikeissa kuvata Carpenterin Halloweenin loppukohtauksen uudelleen.

Greenin mukaan heidän oli tarkoitus nuorentaa Jamie Lee Curtis kohtausta varten ja tuoda mukaan nyt jo edesmenneen Donald Pleasancen näyttelemä tohtori Loomis samannäköisen sijaisnäyttelijän avulla. Tekijätiimi ehti saada valmiiksi alkuperäistä tapahtumapaikkaa vastaavan kulissin, mutta siinä vaiheessa Carpenter sai vakuuteltua heidät unohtamaan koko jutun, jotta katsojien mielikuvitukselle jäisi enemmän tilaa. Kohtausta varten suunniteltu kulissi kuitenkin päätettiin säilyttää ja se myös näkyy uudessa leffassa.

Lähde: Bloody Disgusting

Kuva: Universal/Halloween, 2018

Lisää luettavaa