Tom Cruise kiusoittelee DC-roolista

14.5.2018 22:04

Tom Cruise nähdään elokuussa seuraavassa Mission: Impossible -leffassaan Fallout. Elokuvassa yhdessä nykyisen Teräsmiehen eli Henry Cavillin kanssa näyttelevä Cruise on niitä harvoja tähtiä, joita ei vielä ole saatu houkuteltua varsinaiseen supersankarirooliin. Hänen ylleen on toki soviteltu aiemmin esim. Marvel-sankari Iron Manin manttelia, mutta Cruisen omien sanojen mukaan hän ei ikinä ollut edes kovin lähellä saada kyseistä roolia.

Tulevaisuudessa Cruise saattaa silti liittyä alati kasvavaan näyttelijäjoukkoon, joka näyttelee sarjakuvasankareita. Mission: Impossibleen liittyvällä kiertueellaan Cruise nimittäin paljasti, ettei hän ainakaan ole tällaista roolia vastaan:

– Tiedättekö, joka asiassa on aina uusi este ylitettävänä […]. En koskaan sano ei, jos löydän jotain sellaista, mikä on kiinnostavaa ja uskon yleisön haluavan nähdä sen ja he tulisivat viihdytetyiksi siitä ja minusta taas tuntuisi, että voisin antaa sille jotakin.

Mission: Impossible – Falloutin ohjaaja Christopher McQuarrieta on pyydetty ohjaamaan DC-sarjakuvaan perustuva Green Lantern Corps -elokuva. Vaikka edellinen Green Lantern -raina tunnetusti oli floppi, Green Lantern Corpsin uskotaan onnistuvan. Mikäli McQuarrie ottaa tehtävän vastaan, on myös mahdollisuus, että Cruise hyppää projektiin mukaan.

Lähteet: We Got This Covered, ScreenRant, ComicBook

Kuva: Paramount/ Mission: Impossible – Fallout, 2018

Lisää luettavaa