Angelina Jolie haluttiin myös uuteen Tomb Raider -leffaan, mutta näin siinä kävi

23.3.2018 14:42

Videopelileffa Tomb Raider pyörii nyt Suomenkin elokuvateattereissa, mutta muinaisaarteita metsästävää Lara Croftia näyttelee siinä Angelina Jolien sijasta ruotsalaistaustainen Alicia Vikander (kuvassa). Jolie esittä Croftia vuosina 2001 ja 2003 valmistuneissa Tomb Raider -seikkailussa. Uudessakin elokuvassa hänet olisi saatettu nähdä, jos tuotantoyhtiö Warner Brosin toive olisi toteutunut.

Tuottaja Graham Kingin mukaan Warner Brosilla eläteltiin toivetta, että uudessa Tomb Raiderissa nähtäisiin Angelina Jolien ikään kuin luovuttavan soihtu Lara Croftin uudelle näyttelijälle, eli Alicia Vikanderille. Näin ei kuitenkaan käynyt.

– [Uusi elokuva] ei ollut tarina, jossa olisi ollut sellaista hetkeä, King toteaa CinemaBlendille antamassaan haastattelussa.

Hänen mukaansa koko elokuvassa ei ollut edes sellaista sävyä, muikä olisi mahdollistanut entisen ja uuden Laran näyttelijän kohtaamisen millään muotoa. King myöntää, että leffan markkinoinnin kannalta Jolien ja Vikanderin kohtaaminen olisi voinut olla positiivinenkin asia, mutta lopulta koko tuotantotiimi oli asiaa vastaan.

Lähde: CinemaBlend

Kuva: Warner Bros.

Lisää luettavaa