Onko tässä ohjaajalegendan parhaimman näköinen leffa ikinä?

Woody Allenin uusin elokuva on saanut trailerin. Leffaa tähdittää melkoinen joukko kovia nimiä. Sen visuaalinen anti on kuitenkin jo trailerin perusteella omaa luokkaansa.

Allenin uuden Wonder Wheel -leffan kuvauksesta vastaa toinen pitkän uran tehnyt elokuvamies, Vittorio Storaro. Hän on sama henkilö, joka on vastannut mm. Ilmestyskirja. Nytin, Viimeisen keisarin ja Suomessa osittain filmatun Punaiset-elokuvan kuvauksesta. Näistä jokaisesta hänet on myös palkittu moninkertaisesti. Storaron kädenjälki herätti huomiota jo edellisessä Allen-elokuvassa, Café Societyssa, joka oli heidän ensimmäinen yhteinen elokuvansa.

Wonder Wheel, joka tulee Suomessa ensi-iltaan joulukuussa, on 1950-luvulle sijoittuva gangsteritarina. Sen rooleissa nähdään Justin Timberlake ja Kate Winslet yhdessä James Belushin ja Juno Templen kanssa. Winsletille on jo povattu uransa toista Oscaria osastaan tarjoilijattarena, joka joutuu varsinaiseen myrskyn silmään, kun Juno Templen esittämä Carolina saapuu hänen kotikulmilleen piileskelläkseen rikollisilta.

Elokuvan traileri:


Lähteet: IndieWire, Collider

Kuva: Amazon Studios

R. Isoviita 04.10.2017 klo 22:33

Uusimmat uutiset

Viime vuoden kamppailupätkä Mortal Kombat saa jatkoa

Hahmoja riittää useampaankin osaan.

R. Isoviita

Disney vastasi Peter Dinklagen kritiikkiin

Konsulttiapua on haettu.

R. Isoviita

Tuorein Spider-Man-leffa tekee kovaa tiliä edelleen

Tekijöillä tähtäimessä myös muuta.

R. Isoviita

Johnny Deppillä on uusi rooli

Hollywoodin ulkopuolella.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...