Rowan Atkinsonin tuttu hahmo palaa valkokankaille

3.8.2017 23:25

Noloihin tilanteisiin itsensä usein saanut herra Bean on näyttelijä Rowan Atkinsonin tunnetuimpia hahmoja, mutta tämä ei kuitenkaan ole se hahmo, joksi Atkinson on palaamassa kokonaisen elokuvan puitteissa. Tuotantoyhtiö Working Title valmistelee jo kolmatta osaa agenttiparodiasarjalle Johnny English.

Vaikka Johnny English esiteltiin suurelle yleisölle jo yli vuosikymmen sitten, uudelle elokuvalle uskotaan olevan tilausta – kuten James Bondin jatko-osille. Aiempia sarjan osia käsikirjoittaneet Robert Wade ja Neal Purvis, joilla molemmilla on filmografioissaan myös 007-elokuvia Casino Royalesta 007 Spectreen, ovat alustavasti mukana myös tulevan English-elokuvan tekemisessä.

Jatko-osan juonesta ei ole vielä hiiskuttu sanaakaan julki. Myöskään Atkinsonin rinnalla nähtävistä näyttelijöistä ei ole kerrottu toistaiseksi tässä vaiheessa mitään. Leffan ohjaa kuitenkin näillä näkymin David Kerr, joka on Johnny Englishin parissa uusi nimi, mutta jonka historiasta löytyy mm. lukuisia TV-sarjaohjauksia.

Lähteet: ComingSoon, ScreenRant

Kuva: Eva Rinaldi

Lisää luettavaa